[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike

preview

只影左好少就比人趕 跑去寄存跑到我扯哂蝦
坐係度半粒鍾 心跳仲係140

會比人趕出去
之後先入番
等各位巴打既報告

Same

等巴打d靚相

Btw 個四眼仔 係到抽水 我地blockA起哄
同堆係咁唔該客氣個位巴打 你好正
勁大聲叫보미 即刻比隔離啲人恥笑
前面一企起身
後面都要逼住企埋

一出歌應該個個企

預左企足成場

On9 我一企 俾後邊班人屌 心諗
日場韓場全場由頭企到尾 屌乜鳩

快歌冇事
兩首慢歌就俾人話
睇親日韓9成都企全場啦
你個場又唔係斜
斜場唔俾企就話姐

完全on9 好撚憎d港撚港西
利申: 生得唔高 170巴打

認真: 我坐得近鐵馬企親起身都縮住嚟企驚遮到人
利申: 自我意識過剩嘅175毒撚

班煩西喺正我後一行 係禁屌人心諗使唔使呀 入行泥都預左企到完場啦下嘛
應援又唔識叫首首勁大聲跟住唱唱k禁

利申:無撚理佢照企
希望youtube 有番d 片睇,真係睇唔到

原來博覽館個場好屎

之前睇 running man 唔係呢個 hall
冇咁矮
最仆街係有啲拎住閃光牌啲女人
阻撚住曬
high 5 條隊長到打勁多蛇餅
睇怕唔駛返屋企
著熊貓衫,拎熊貓燈又唔應援
Sky high同4月19都唔識
我屌晒你地老母

超鐘意sky high

同堆係咁唔客氣個位巴打 你好正

唔洗客氣先岩
我屌晒你地老母

4月19唔識唱都算唔係人人識韓文
sky high 唔識應援真係冇做功課
屌你老味 又有人亂掟野 隻介子硬架仆街 掟親6波點算

同堆係咁唔該客氣個位巴打 你好正

我個普美

一出歌應該個個企

預左企足成場

On9 我一企 俾後邊班人屌 心諗
日場韓場全場由頭企到尾 屌乜鳩

快歌冇事
兩首慢歌就俾人話
睇親日韓9成都企全場啦
你個場又唔係斜
斜場唔俾企就話姐

完全on9 好撚憎d港撚港西
利申: 生得唔高 170巴打

認真: 我坐得近鐵馬企親起身都縮住嚟企驚遮到人
利申: 自我意識過剩嘅175毒撚

班煩西喺正我後一行 係禁屌人心諗使唔使呀 入行泥都預左企到完場啦下嘛
應援又唔識叫首首勁大聲跟住唱唱k禁

利申:無撚理佢照企

同意 入黎聽opera咩?
希望youtube 有番d 片睇,真係睇唔到

原來博覽館個場好屎

之前睇 running man 唔係呢個 hall
冇咁矮

不過音響係唔差既

話時話既然大陸咁多人支持,一早就應該大hall 搞

有下次既話希望有香港公司邀請佢地啦
我屌晒你地老母

次次演唱會都唱既都唔識
Block C表示咩相都影唔到
我屌晒你地老母

超鐘意sky high

i got you
boo
我屌晒你地老母

次次演唱會都唱既都唔識

今次最失敗真係sky high
竟然咁多人唔識
明明係apink最high既歌
我屌晒你地老母

次次演唱會都唱既都唔識

竟然咁多人唔識

Exact7ly!!!
我屌晒你地老母

超鐘意sky high

明明首歌超正,rap嗰part
佢係直接叫搓窿做搓窿

銀地

我翻都一定好過個大嬸
翻到luck luck cut cut 意思錯哂 搓窿銀地都叫得出
每次翻人名都有唔同叫法
恩智 恩地 銀地(((更多不能盡錄
真係聽到我屌屌聲

利申:韓文7年經驗,5年panda,3月去韓國long stay1年
屌你老味 又有人亂掟野 隻介子硬架仆街 掟親6波點算

我都睇到有粒燈飛咗上台, 痴鬼線
拋公仔我都覺得危險, 隻隻對住啲成員嚟掉
佢係直接叫搓窿做搓窿

銀地

我翻都一定好過個大嬸
翻到luck luck cut cut 意思錯哂 搓窿銀地都叫得出
每次翻人名都有唔同叫法
恩智 恩地 銀地(((更多不能盡錄
真係聽到我屌屌聲

利申:韓文7年經驗,5年panda,3月去韓國long stay1年

我地都好鐘意搞野
我屌晒你地老母

次次演唱會都唱既都唔識

竟然咁多人唔識

想大叫瓏rapper 不過high到鳩叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞