歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年3月號)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

10蚊你覺得有可能?
一支支都唔止啦

15一罐 係咪正常 就係想知有冇比人水

你確定「罐」?

總之好細樽個隻

12至30都有
基本色就12-18
頂你個個以為你講噴罐

係我講得唔好

呢種呀嘛
如果唔係特別有想要既色、買番gaia比較好

10蚊你覺得有可能?
一支支都唔止啦

15一罐 係咪正常 就係想知有冇比人水

你確定「罐」?

總之好細樽個隻

12至30都有
基本色就12-18
頂你個個以為你講噴罐

係我講得唔好

呢種呀嘛

點解
有冇巴打有砌哩隻 MG 雷霆宙域戰線 高機動型精神感應薩克 卡版
SHARE下
http://slayer666.pixnet.net/blog/post/455984840

巴打唔上埋背後之大碌炮 ?
不過勁「亞」位

仲味砌哂

D色好難接受

遲d買隻要噴返深紅同整舊化先

咁多配件好吸引
有冇巴打有砌哩隻 MG 雷霆宙域戰線 高機動型精神感應薩克 卡版
SHARE下
http://slayer666.pixnet.net/blog/post/455984840

乜撚嘢薩克

copy and paste 姐
唔好見怪

你確定「罐」?

總之好細樽個隻

12至30都有
基本色就12-18
頂你個個以為你講噴罐

係我講得唔好

呢種呀嘛

點解

高汁
SHARE下

巴打唔上埋背後之大碌炮 ?
不過勁「亞」位

仲味砌哂

D色好難接受

遲d買隻要噴返深紅同整舊化先

咁多配件好吸引

水貼貼死人
如果淨係砌一隻hg
其實係咪唔洗搞太多野
唔想買好多工具之後砌一隻就放晒係到

如果淨係砌一隻hg
其實係咪唔洗搞太多野

繼續砌囉
如果淨係砌一隻hg
其實係咪唔洗搞太多野

繼續砌囉

砌完一隻hg你就會想砌多隻

同埋睇你要求lor, hg都可以刻線做detail搞好多野
如果淨係砌一隻hg
其實係咪唔洗搞太多野

繼續砌囉

我都係諗住畫線/消光就算
但畫出左界就要買多支油黎抹
而家買左hg巴力 如果滿意既話會買埋月尾隻1/100
如果淨係砌一隻hg
其實係咪唔洗搞太多野

玩hg先會全隻上色、自己做多d分色
件少清水口快、唔撚洗磨件磨成日
Mg? 磨得完再講
如果淨係砌一隻hg
其實係咪唔洗搞太多野

繼續砌囉

我都準備入、巴打盒野果兩把劍係咩色?
如果淨係砌一隻hg
其實係咪唔洗搞太多野

繼續砌囉

我都準備入、巴打盒野果兩把劍係咩色?

金色
兩隻角隻藍色係貼紙黎 好易甩出黎
如果淨係砌一隻hg
其實係咪唔洗搞太多野

Mg? 磨得完再講

睇黎而家要買 幾隻色marker 鉗 同筆刀
求mr color metallic blood red效果
求mr color metallic blood red效果

偏粉紅
-完-

偏粉紅
-完-

Sorry睇少個blood
不過都係唔推薦mr color既現成金屬色

偏粉紅
-完-

Sorry睇少個blood
不過都係唔推薦mr color既現成金屬色

金屬色都係銀底加透明紅同黃好啲
有冇人去咗觀塘個高達開倉睇?
如果淨係砌一隻hg
其實係咪唔洗搞太多野

Mg? 磨得完再講

hg 同rg比呢

呢幾日都冇時間
星期六先去到係咪會冇晒野揀

呢幾日都冇時間
星期六先去到係咪會冇晒野揀

尋日去見佢pg不斷有貨出 過兩日就唔知喇

好想試下玩噴,但係見啲人話又要戴口罩又要抽風 or去後樓梯咁,間房應該唔得
search過有隻 av油好似無味無毒? 係咪可以用黎室內噴?

我買果陣個老細都話可以
味道幾乎無、仲香香地
水性就比較少色同偏啞

但係好似水性噴唔到?

所以av油都係水性既
室內噴唔係唔得,但係抽風唔好既噴出黎既霧會周圍飛,痴到四圍都係,愈黎愈污糟,我就係成功既例子
噴油油性水性都係開啱稀杰度就得

姐係都o係要搵返個位放抽風先考慮噴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞