歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年3月號)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

劣砌80%
依隻hg真心出得靚

隻角唔修一修?

21歲中出[sosad

隻角怪得嚟幾奶睇
想問下gaia 消光係咪要加多罐野先用得

咩意思?

yup 消光添加劑
我都會加啲啲落實色到

好似就係呢個
但佢係加落色到唔係加落消光劑到?
約莫比例幾多

貼埋水貼就砌完
感想:好撚攰
題外話, 原來0079後期大魔係用來取代渣古~~ 大魔頭換左渣古頭型好多

果陣對大魔需求好撚大

貼埋水貼就砌完

1比144?
記得好似同mg獨角一樣咁高
題外話, 原來0079後期大魔係用來取代渣古~~ 大魔頭換左渣古頭型好多

果陣對大魔需求好撚大

我又想問這同這有什麼關係

上面係第一代
下面實驗失敗,但係好似比自護夾硬吹棒增加士氣
想問下用噴槍有無底灰?定一定噴罐先有
同埋黎緊想買個泵玩下噴槍,係咪龜泵最好用?

味玩過噴槍嘅
就應該買龜泵試下,睇下啱唔啱自己

味玩過噴槍嘅

即係邊隻 淘寶貨兩百幾果d掂唔掂?

貼埋水貼就砌完

1比144?
記得好似同mg獨角一樣咁高

1/144 不過真係好大隻
但係d分色差d

味玩過噴槍嘅

即係邊隻 淘寶貨兩百幾果d掂唔掂?

有錢買番正常泵 仲靜
出 ZZ MG VER KA
想問下AV油同thinner比例應該幾多比幾多?

好似油極都好厚咁
出 ZZ MG VER KA

上年話今年出 講左好耐都無聲氣
呢排買模型多 買完完全無時間砌
呢排買模型多 買完完全無時間砌

砌牆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞