歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年3月號)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有3.0 MG RX-78-2的表示路過

如何
有幾隻想問問價
Mg紅渣2.0
Hgfc 神高, master gundam
Hguc 卡碧尼

呢幾隻出面做緊幾錢左右 今日經過旺角x明見到好貴
唔係問高達
想知屯門有冇地方有賣NXEDGE 果隻勇者王
有幾隻想問問價
Mg紅渣2.0
Hguc 卡碧尼

170-190
唔知
100-120
有幾隻想問問價
Mg紅渣2.0
Hguc 卡碧尼

170-190
唔知
100-120

得ssp個幾間 同荃灣知源個價 我會入 英明價又閪人又閪
Btw 千xx 我都只係會買用具 啲模型價錢都。。。
有幾隻想問問價
Mg紅渣2.0
Hguc 卡碧尼

170-190
唔知
100-120

Master 155
有幾隻想問問價
Mg紅渣2.0
Hguc 卡碧尼

170-190
唔知
100-120

Thanks 巴打
我都住荃灣,但荃知d野其實都唔平...
想問下打磨完d有色件, 多數都會有d砂紙痕跡係到, 姐係好似畫花晒咁, 跟住就會有打磨既位花花地, 其它位無事
係咪噴完消光就會無咁顯? 定係我打磨個方法錯錯地or太用力之類? 我就咁用800同1000
想問下打磨完d有色件, 多數都會有d砂紙痕跡係到, 姐係好似畫花晒咁, 跟住就會有打磨既位花花地, 其它位無事
係咪噴完消光就會無咁顯? 定係我打磨個方法錯錯地or太用力之類? 我就咁用800同1000

聽人講每種砂紙相反方向擦會好d
例如800左右擦、1000上下擦
最後用海綿砂紙+拋光

我都係新手 打磨好浪費時間

最後用海綿砂紙+拋光

相反方向真係未聽過 woo, 等陣試下先, 晒唔晒時間我覺得 okay啦, 慢慢砌享受砌既過程嘛
補返張畫花圖先

最後用海綿砂紙+拋光

相反方向真係未聽過 woo, 等陣試下先, 晒唔晒時間我覺得 okay啦, 慢慢砌享受砌既過程嘛
補返張畫花圖先

咁大範圍散 素組散下水口咪算

最後用海綿砂紙+拋光

補返張畫花圖先

咁大範圍散 素組散下水口咪算

唔覺意磨磨下大左 係咪砂紙打磨就一定會咁, 要自己補返色?
想佢出多d uc rg
想佢出多d uc rg

主角限定 突然好憎00系列
想佢出多d uc rg

獨角獸rg
想佢出多d uc rg

獨角獸rg

放過佢啦,會爛架
想佢出多d uc rg

係幾靚,但無咩feel
想佢出nu 沙剎比 zz 卡碧尼
想佢出多d uc rg

獨角獸rg

放過佢啦,會爛架

出得一隻獨角獸就自然有埋女妖鳳凰
然後ntd轉色又再出一批
跟住全武裝同命運女神又再出一隻
嘩b記發發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞