歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年3月號)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
原來隻omegamon咁伏 早知唔買

當初就已經係咁,係唔知貨少定咩事冇啦上神枱

中晒伏 算都買左

我仲要新手, 只係識d打磨, 唔識同無工具玩上色

真係頂唔順就放出去啦

睇圖又唔似咁伏
http://www.amiami.com/top/detail/detail?gcode=TOY-SCL-8832&page=top%2Fsearch%2Flist%3Fs_keywords%3Domegamon%24pagemax%3D40%24getcnt%3D0%24pagecnt%3D1
利申訂左,月尾先到貨
原來隻omegamon咁伏 早知唔買

當初就已經係咁,係唔知貨少定咩事冇啦上神枱

中晒伏 算都買左

我仲要新手, 只係識d打磨, 唔識同無工具玩上色

真係頂唔順就放出去啦

睇圖又唔似咁伏
http://www.amiami.com/top/detail/detail?gcode=TOY-SCL-8832&page=top%2Fsearch%2Flist%3Fs_keywords%3Domegamon%24pagemax%3D40%24getcnt%3D0%24pagecnt%3D1
利申訂左,月尾先到貨

因為實物唔係咁既色
上面有巴打貼左

利申:會買
邊度有田宮黑灰滲線油買,去過幾個地方都斷貨

去過屯門長頸鹿、mk英明

深水埗呢?

8點去福利已經收左

福利油唔算多,英明真係好齊下

Ssp除左福利仲有冇多間賣,唔想去到又食白果

其實你泵以出到去旺角嘅話,可以去埋皆旺11同rx88, 呢兩間應該有

是日行程:皆旺11(冇錯係11)、千里達、RX88、英明都冇貨,再google先知係皆旺21 ,買齊想買既野仲幾平

Btw, thx
邊度有田宮黑灰滲線油買,去過幾個地方都斷貨

去過屯門長頸鹿、mk英明

深水埗呢?

8點去福利已經收左

福利油唔算多,英明真係好齊下

Ssp除左福利仲有冇多間賣,唔想去到又食白果

其實你泵以出到去旺角嘅話,可以去埋皆旺11同rx88, 呢兩間應該有

是日行程:皆旺11(冇錯係11)、千里達、RX88、英明都冇貨,再google先知係皆旺21 ,買齊想買既野仲幾平

Btw, thx

唔好意思up錯
21樓老闆好好人
無聊一問
Gundam thunderbolt 同
Gundam origin 不停出新模型
利申冇睇過
想問下Zeon嗰啲機體有冇機會翻新再出
例如新嘅Hg自護號 格魯古古?
無聊一問
利申冇睇過

要講有就一定有,不過自護果啲後其機就要等origin 出去後面先有可能
或者等review
無聊一問
利申冇睇過

要講有就一定有,不過自護果啲後其機就要等origin 出去後面先有可能
或者等review

因為我見到老虎 渣古 Guncannon 出咗revive
仲出咗好多新版本
所以諗zeon 其他機體有冇機會revive
無聊一問
利申冇睇過

或者等review

因為我見到老虎 渣古 Guncannon 出咗revive
仲出咗好多新版本
所以諗zeon 其他機體有冇機會revive

實有,HG老虎、強人都出左2.0, 不過係唔知其他要等到幾時
買咗隻robot魂,
驚變黃,可以點做

完了
點解有時要會加小小螢光色

完了

側面就好睇
正面

完了

側面就好睇
正面

冇眼睇

其實都係學緊野
希望下隻做好d

完了

側面就好睇
正面

正面死肥仔

完了

側面就好睇
正面

冇眼睇

其實都係學緊野
希望下隻做好d

唔放大張圖睇以為你噴幻彩色
幾靚
新安洲真係最型仔
明明屋企仲有好多盒mg未砌,但係成日都想再買多d黎砌城牆
好想第二季隻古辛出 1/100
見到HG 啲貼紙就唔想砌
好想巴巴托斯快d出mg
好想巴巴托斯快d出mg

有難度
好想巴巴托斯快d出mg

有難度

鐵血真係好神
好想巴巴托斯快d出mg

有難度

鐵血真係好神

好想巴巴托斯快d出pg
好想巴巴托斯快d出mg

有難度

鐵血真係好神

1/100出得咁好又賣得
要mg化都要一段時間去改動機設
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞