歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年3月號)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
砌緊隻 mg 00q 一次過剪完件之後 搵件地獄

定你地會用到邊件剪邊件?

梗係啦
部1:1 rx78之後會點

睇左說明書先 除非你好國清楚部機

睇左說明書先 除非你好清楚部機
1/100 vidar 邊到仲有貨?

我剪哂先, 但會搵袋仔逐part 分類

元朗榮興有 189

元朗榮興有 189

我果邊要成210

元朗榮興有 189

我果邊要成210

ssp好似有
自由2.0有冇地方平過250
自由2.0有冇地方平過250

算啦,平極咪240
gk 首辦你地多數邊度買,想買隻z plus 蜂鳥砌
部1:1 rx78之後會點

奶似係移去第二度,gft就有新1比1高達

元朗榮興有 189

我果邊要成210

ssp好似有

Ssp唔見有

點解唔係1:1渣古

獨角算係新世代嘅元祖,算係咁啦,雖然比小說撚(我有份)屌最後一集

梗係啦

素組定上色呀?
素組就梗係用邊件整邊件,上色咁做就盞晒自己時間唔通剪一件執件上灰blah blah搞晒先剪下一件咩假組完爆返開晒都係散架
正常剪晒都分返手腳一組組放,你成盒剪晒撈亂黎砌

獨角算係新世代嘅元祖,算係咁啦,雖然比小說撚(我有份)屌最後一集

新世代元祖好難認同

新世代元祖好難認同

當初作者有意寫到垃圾行哂成個地球由0079到0093嘅戰爭痕跡
不過唔知出咩事搞到

新世代元祖好難認同

當初作者有意寫到垃圾行哂成個地球由0079到0093嘅戰爭痕跡
不過唔知出咩事搞到

最尾真係唔知發生咩事

單講小說 小說結局衰唔哂
單睇動畫可能覺得冇咩野,不過小說都講到有利迪老豆同支持佢同埋垃圾阿爺都好撚驚因為開左個盒而一年戰爭重現
所以個盒係咪作者冇諗到定本身就有意寫到咁就真係你諗你
另外動畫都飛左好多垃圾同船長嘅交流,仲有最最最重要嘅係,小說巴垃趣
圾係相信可能性,但唔係大愛左膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞