歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年3月號)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/27/190026_7d639b09afee3797bb615a9ca094d9e9.jpg[/im]

唔見有人講

玩壽屋好過

壽屋下年出膠佳架囡囡

有冇圖?

我想佢出過膠Fighter多D

普通囡囡會炒貴, 膠佳架又炒貴
呢隻一出會炒貴幾多倍呢
繼續post nx
00q上埋水貼就搞惦

抱歉,好耐無玩模型,隻自動滲線油係咩黎,有啲咩要買?
師兄請指教
繼續post nx
00q上埋水貼就搞惦

呢個系列真係主打玩pose
師兄請指教

入面跟支筆頭 係刻線位點上去就會流滿成條線

出左界就用少少白電油落棉花棒清潔返
有無巴打玩過車模型,係日本買左隻Mc larren橙色係咪要用膠水

師兄請指教

唔該哂!!
係隔離post見到果隻gundam mobile suit ensemble 想成set買 邊個地方大機會有?

有冇巴打解答
係隔離post見到果隻gundam mobile suit ensemble 想成set買 邊個地方大機會有?

有冇巴打解答

等一等啦,應該有機會成set訂

有冇巴打解答

之前精品有得訂, 不過係02set,已載訂,下個月出
頭尾擾流,尾翼尾燈加銅枝固定,前避震low低2mm,換左套19吋鈴,原裝個套好似15吋咁上下大細
頭尾擾流,尾翼尾燈加銅枝固定,前避震low低2mm,換左套19吋鈴,原裝個套好似15吋咁上下大細

師兄請指教

唔該哂!!

請問素組RG 用呢隻油會唔會爆件?
會唔會好大味?

先謝
師兄請指教

唔該哂!!

會唔會好大味?

先謝

先學識技巧用乜都好少機會爆
味就一定有,有天拿溝左入去,始終化學野自己做好安全措施,唔算大味
師兄請指教

唔該哂!!

會唔會好大味?

先謝

味就一定有,有天拿溝左入去,始終化學野自己做好安全措施,唔算大味

有機會爆件 光劍 塊面罩 頭2邊 仲有gp01頭頂條天線 呢d位高危 最好扲支筆出黎第一水用紙巾索左佢先再滲
太多油d細位就爆 甲位滲完先裝上骨
師兄請指教

唔該哂!!

會唔會好大味?

先謝

有機會爆件 光劍 塊面罩 頭2邊 仲有gp01頭頂條天線 呢d位高危 最好扲支筆出黎第一水用紙巾索左佢先再滲
太多油d細位就爆 甲位滲完先裝上骨

上個月買左支黎用
可能平時用x1開無咁稀好易抺
呢支抹出出界位成日抺埋滲左果條線
有無人到左藍骨ka nu ?
射uv出咩色
有無人到左藍骨ka nu ?
射uv出咩色

入左,不過入左櫃幫你唔到
有無巴打喺香港見過呢款模型?好想砌

上網收應該仲搵到
呢隻幾多野要留意,不過真係好正
求其搵張舊張分享下

新手加入
買左好多工具
想問下驚爆危機模型香港邊度有得買

sd定咩
sd成日見到

正常scale 果種

求解答

上網收應該仲搵到
呢隻幾多野要留意,不過真係好正
求其搵張舊張分享下

我有dmk01,隻野就咁啪埋就無再心機再搞
d膠好硬,磨撚死
但論外形佢一定係最好,但所謂ge可動手指就廢左武功,完全用唔著
新手加入
買左好多工具

例如呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞