[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
https://www.reddit.com/r/nintendoswitch/comments/5v04xr
Switch可以打橫放

睇到標題心諗: 我從來未見過部 switch 唔係打橫放 (tabletop mode)
https://www.reddit.com/r/nintendoswitch/comments/5v04xr
Switch可以打橫放

睇到標題心諗: 我從來未見過部 switch 唔係打橫放 (tabletop mode)

係咪想講打平放
上個月廣告開支

#1 Nintendo
- generated 47.8 percent of the industry’s digital SOV 
- spent $8.2 million on three ads that ran 1,169 times 
- 170 million TV ad impressions 
- most popular spot was the Super Bowl ad “Believer,” featuring music by Imagine Dragons 
- this ad accounted for 67 percent of the brand’s digital activity 
- Nintendo ads collected 15.5 million online views, over 268,000 social actions, and over 42,000 searches
Switch可以打橫放

係咪想講打平放

明就得啦
下星期五

我好興奮啊
上個月廣告開支

#1 Nintendo
- generated 47.8 percent of the industry’s digital SOV 
- spent $8.2 million on three ads that ran 1,169 times 
- 170 million TV ad impressions 
- most popular spot was the Super Bowl ad “Believer,” featuring music by Imagine Dragons 
- this ad accounted for 67 percent of the brand’s digital activity 
- Nintendo ads collected 15.5 million online views, over 268,000 social actions, and over 42,000 searches

仆街要三月

白虎暗火

我隊暗娜散哂

點解散,咪又係咁用

テンプレ隊副屬差唔多全暗水

咁我又唔覺轉左暗火會有咩大影響既
全暗水係因為岩用既隊員都係暗水姐

雙極三控傷確保赫龍之外穩過
難以置信,仲有人玩pad
Switch可以打橫放

唔打橫唔通打棟咩

我識人仲玩緊 吹水果陣佢話課左300
第一個反應係 咦 都仲有人玩 肯課下金
然後再傾多兩句 唔係300蚊 係300石
上個月既事 唔記得佢話抽咩

300石姐

就黎1500日,夾夾埋埋都課左至少四五皮

300石姐

2000蚊都無,納米課
見到有Zelda同捆包包多個手掣 唔知賣幾錢呢
話晒都玩左四年幾唔通真係話棄就棄咩
邊到仲有switch可以訂到
仆街要三月

白虎暗火

我隊暗娜散哂

點解散,咪又係咁用

テンプレ隊副屬差唔多全暗水

咁我又唔覺轉左暗火會有咩大影響既
全暗水係因為岩用既隊員都係暗水姐

雙極三控傷確保赫龍之外穩過

咁除非佢轉生唔加攻唔加覺,如果唔係都爆硬啦

agger

agger

我都玩左好耐出黎出去都係玩呢味野就棄左
見到有Zelda同捆包包多個手掣 唔知賣幾錢呢

where

agger

我都玩左好耐出黎出去都係玩呢味野就棄左

加大分母等你係咁抽, 整大個分子追個分母
到你差唔多追到分母既時候又加大等你追過

你唔悶我都悶

agger

4隻轉生要升lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞