[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

就咁特別定連劍先

我淨係想要個袋
唔係最貴果pack

個袋有冇圖?

我都係主力要個袋, 反正都要俾錢, 不如買個特別版

隻真實之眼, 無果時3ds 重製個majora mask 限量版咁正

講起特別版,香港係咪只係入左依隻特別版,同埋普通版?
出果日都唔慌有保護貼掛?

hori好似無咩動作

http://www.hori.jp/products/nsw/nsw_products_all/
????????

鋪頭唔得閒同你貼就真

其實唔難貼 有時鋪頭都未必有自己貼得咁細心
利申: 做過幾日先達PT

我唔敢自己貼

準備定膠紙反轉卷住手指 準備痴塵
最好無咩空氣流通 門窗閂埋先
同埋抹moon抹得細心d
開左貼落手慢慢黎 如果係軟貼仲易貼
一錯位 膠紙貼角一痴就上番黎
有塵同粒粒 就sip張膠紙痴
如果係硬貼 就煩d 起番上黎果陣 唔好咁用力 d角好易彎
Emily Rogers ‏@ArcadeGirl64 1m1 minute ago

@ArcadeGirl64 Miyamoto told EG Pikmin 4 was almost done. Miyamoto then told GameRant it's still coming but fell down list of priorities.
有無人知邊度有日版耀西毛線世界賣

玩緊3ds版
同以前舊作差唔多,輕輕鬆鬆又一關
係略微有d悶

我dllm

之前aim 100%搞到我就黎崩潰

sorry囉巴打,冇專門100%一關真係好撚輕鬆丫嗎
Emily Rogers 其實係咩人
出果日都唔慌有保護貼掛?

hori好似無咩動作

http://www.hori.jp/products/nsw/nsw_products_all/
????????

鋪頭唔得閒同你貼就真

其實唔難貼 有時鋪頭都未必有自己貼得咁細心
利申: 做過幾日先達PT

我唔敢自己貼

準備定膠紙反轉卷住手指 準備痴塵
最好無咩空氣流通 門窗閂埋先
同埋抹moon抹得細心d
開左貼落手慢慢黎 如果係軟貼仲易貼
一錯位 膠紙貼角一痴就上番黎
有塵同粒粒 就sip張膠紙痴
如果係硬貼 就煩d 起番上黎果陣 唔好咁用力 d角好易彎

啱啱先幫電話貼完
屋企好大塵好煩
Emily Rogers ‏@ArcadeGirl64 1m1 minute ago

@ArcadeGirl64 Miyamoto told EG Pikmin 4 was almost done. Miyamoto then told GameRant it's still coming but fell down list of priorities.

舊料黎 人地講開佢提返起姐

Game Journalist

玩緊3ds版
係略微有d悶

我dllm

任記game不嬲係過關易100%難

到左貨

希望會有hi-res版係網上賣

痴線我原本個件21號到
但係佢今晚九點送到黎
兩隻cd黑色好靚

我淨係想要個袋
唔係最貴果pack

個袋有冇圖?

我都係主力要個袋, 反正都要俾錢, 不如買個特別版

隻真實之眼, 無果時3ds 重製個majora mask 限量版咁正

講起特別版,香港係咪只係入左依隻特別版,同埋普通版?

香港係有把劍果隻
日版有好鬼多唔同bundle
款款都有得散買唔要game
有無巴打知邊度有薩爾達特別版賣

日本官網有
唔連game 散買都得

買左amiibo 同cd 果set

好似冇曬啦

成日講得佢同LKD好慘
明明講中好多野
但就俾reddit啲人拎講唔中嗰啲黎批鬥
幫佢平反又俾人downvote到暈

玩緊3ds版
係略微有d悶

我dllm

你肯定?
好多 game 都係越後嘅關越難喎

成日講得佢同LKD好慘
明明講中好多野

其實邊有可能單單準
如果條友真係成日放流料咪唔好睇

成日講得佢同LKD好慘
明明講中好多野

其實邊有可能單單準
如果條友真係成日放流料咪唔好睇

明知唔準都放出黎嘅話就抵死啦

玩緊3ds版
係略微有d悶

我dllm

DK 同mario 就真係難到掉手制

yoshi 100%果隻係麻煩
玩到後面啲collectible 收埋得太random, 無跡可尋

到左貨

痴線我原本個件21號到
但係佢今晚九點送到黎
兩隻cd黑色好靚

原來隻DVD 係game畫面
以前有live睇下添

到左貨

痴線我原本個件21號到
但係佢今晚九點送到黎
兩隻cd黑色好靚

以前有live睇下添

唔係呀!??!!?
早知買CD 算
我果隻星期三先到. 公平咩

到左貨

痴線我原本個件21號到
但係佢今晚九點送到黎
兩隻cd黑色好靚

以前有live睇下添

但係my nintendo 可以用金幣換三首歌嘅video
係live 影住隊樂團架喎
睇完IGN條Horizon片
突然覺得隻野同BOTW有D似
有冇巴打放隻MH3G黎玩下

應該唔貴嫁wo
多數買得都唔會放

全新/2手都搵唔到

講左好耐啦

講左好耐啦

冇追POST SOR LO

講左好耐啦

冇追POST SOR LO

所以話呢,Zelda無9.6都可以笑柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞