[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我冇玩過Zelda,如果我想了解下隻game,我係咪應該玩時之笛定其他?

求解答

其實唔玩都無乜所謂

(因為無乜好了解 唔同集數之間其實得好少連繫)
我冇玩過Zelda,如果我想了解下隻game,我係咪應該玩時之笛定其他?

求解答

其實唔玩都無乜所謂

等我仲啱啱在188買左隻時之笛

求解答

其實唔玩都無乜所謂

等我仲啱啱在188買左隻時之笛

時之笛係值得玩
2 weeks left

期待,但暫時都係得撒爾達

期待,但暫時都係得撒爾達

佢出多幾隻其他game我都淨係玩zelda先
星期三飛 飛完番離就switch
星期三飛 飛完番離就switch

仲要做多兩個星期奴隸
仲要唔知果日有無得準時收
唔係就飯都唔食過去拎左先

我有冇iMOM
睇 neogaf 班 on9 仔黑任真係笑到

有咩新野好笑

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1345365
有無人知邊度有日版耀西毛線世界賣

wiiu定3ds

玩緊3ds版
同以前舊作差唔多,輕輕鬆鬆又一關
係略微有d悶

玩緊3ds版
係略微有d悶

我dllm

玩緊3ds版
係略微有d悶

我dllm

之前aim 100%搞到我就黎崩潰
黃昏公主玩左一半仲未玩完
唔知3/3前玩唔玩得完

玩緊3ds版
係略微有d悶

我dllm

放棄左未
唔知3/3前玩唔玩得完

你有冇 skip cutscene 架
唔知3/3前玩唔玩得完

冇啦 skip左仲好玩既

玩緊3ds版
係略微有d悶

我dllm

放棄左未

得閒開黎清一兩關囉
(通常清完一兩關就會燥到熄game)
唔知3/3前玩唔玩得完

冇啦 skip左仲好玩既

TP個天空之城好難玩
PADX 4.0 22/2配信

玩緊3ds版
係略微有d悶

我dllm

放棄左未

得閒開黎清一兩關囉
(通常清完一兩關就會燥到熄game)

呢排攞返隻妖怪手錶玩,之前塞咗開耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞