[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
芒亨唔出係SWITCH

未出姐,係出都等MHXX出左過多排整隻HD版上Switch吸下奶粉錢
不過點都好,Switch應該出硬,Capcom今次連Switch開發都有份出聲,而且尋日又講明會出3A game比Switch,除非Switch大爆死,如果唔係都走唔甩

咁唔買3DS了

應該都仲要等段時間 玩住3DS果隻先
想問下XX係唔係正統續作黎 仲會唔會出MH5

難得switch 機能有提升
唔該唔好再出低清獵人喇

但暫時玩得最耐最多都係堆低清
MHFO都玩左陣 但都唔及PSP同3DS玩得多

等過兩三年變到做當時既低清機 咪又係變低清mh
我之前未玩過zelad,早幾日上youtube睇videogamedunkey話呢隻game佢比滿分,搞到我想出番部3ds玩
我已經爬咗文,但都仲係1516緊買破解定唔破解
因為我見隻game都幾多內容,好似玩中文版會加了解個故事
我見破解既話可以玩中文版,但唔破解我又唔會買港版咁傻豬
所以想問下咁多位意見

依個 reply 實在有太多問題
芒亨唔出係SWITCH

未出姐,係出都等MHXX出左過多排整隻HD版上Switch吸下奶粉錢
不過點都好,Switch應該出硬,Capcom今次連Switch開發都有份出聲,而且尋日又講明會出3A game比Switch,除非Switch大爆死,如果唔係都走唔甩

咁唔買3DS了

應該都仲要等段時間 玩住3DS果隻先
想問下XX係唔係正統續作黎 仲會唔會出MH5

難得switch 機能有提升
唔該唔好再出低清獵人喇

但暫時玩得最耐最多都係堆低清
MHFO都玩左陣 但都唔及PSP同3DS玩得多

等過兩三年變到做當時既低清機 咪又係變低清mh

唔係正確平台度出一律係低清
我之前未玩過zelad,早幾日上youtube睇videogamedunkey話呢隻game佢比滿分,搞到我想出番部3ds玩
所以想問下咁多位意見

其實你自己都答左個問題
只會答你,3ds剩係玩Zelda 個三隻已經值得出機(唔計三劍士、同無雙)
所以想問下咁多位意見

zelda 同mario 同級. 係日本歐美平起平坐咁制
香港我細個時都曾經以為係

到上得多forum 先知.....除非你真係好細個
好似Mario 64 咁
ocarina, majora mask , link to the past 呢啲
仲洗乜睇review 洗乜問人

呢啲係成個industry嘅golden standard, 鍾意呢類遊戲嘅人一定會鍾意. 唔鍾意玩嘅人都會識欣賞
點解個2月可以咁漫長架
點解個2月可以咁漫長架

已經係最短
所以想問下咁多位意見

真係有好多問題
破解果d part唔答
但官中既zelda得時之笛一隻
其他都係無官方中文
部3DS LL下mon變哂色又好多線
本身有意出部new ll,不過都就出ns
整左佢頂埋mhxx就算…
所以想問下咁多位意見

真係有好多問題
破解果d part唔答
但官中既zelda得時之笛一隻
其他都係無官方中文

破解狗
屌uny 冇得訂喇
屌uny 冇得訂喇

學下有耐性 遲買無蝕
相反落訂即變蟹
我對switch 都有興趣
但要睇定d先
屌uny 冇得訂喇

學下有耐性 遲買無蝕
相反落訂即變蟹
但要睇定d先

我估咁大間百貨唔會蟹掛
屌uny 冇得訂喇

學下有耐性 遲買無蝕
相反落訂即變蟹
但要睇定d先

同埋佢齋落電話
出唔出高清 mh 呢個問題
俾著你係 capcom
低成本出隻低清 mh
求其加幾d 新龍新場景新武器新動作
年年照樣賣過百萬隻
低投資低風險高回報

仲出隻高清做乜鳩?
無知一問 本身想岀機玩sunmoon
但又見有新機岀 但係新機係咪冇得玩pkm
不過遲d新機有牧場新作
無知一問 本身想岀機玩sunmoon
但又見有新機岀 但係新機係咪冇得玩pkm
不過遲d新機有牧場新作

新機有個未公佈既pkm title
但係唔係stars就真係唔知
睇 neogaf 班 on9 仔黑任真係笑到
有冇巴打知邊度仲有得訂switch

https://www.facebook.com/aeon.hk/photos/a.121913507820877.20069.120763947935833/1433119776700237

佢呢個價算唔算正常
因為都打算買埋1-2同薩爾達兩隻game

正常
我冇玩過Zelda,如果我想了解下隻game,我係咪應該玩時之笛定其他?

求解答
我冇玩過Zelda,如果我想了解下隻game,我係咪應該玩時之笛定其他?

求解答

其實唔玩都無乜所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞