[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
話咁快就出Zelda,
跟住發覺仲有隻XBX未玩

老實講xbx真係麻麻
有無話指定要邊隻usb 轉lan線? 定係買隻平平地都用到

http://amzn.asia/3T7lNnp
呢隻就Hori

呢條線用黎做咩㗎

呢隻就Hori

呢條線用黎做咩㗎

插落個dock 度連lan 線
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

周圍走遊下花園都算唔錯,故事真係唔得
話說Switch隻牛係咪國際電壓
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐
但個系統唔差, 啲歌又好聽

我仲玩緊, 都70 80個鍾起碼
不過下星期都會放低佢. 玩zelda 先
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

個故事主線同支線基本上無咩大分別
相比第一集真係嘔血

好彩skell 果part真係好爽
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

第十章打完,卡住咗喺十一章前置個グイン♥任務
周圍行到就嚟夠錢買第二部50級重裝甲高達喇
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

one two three four...
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

個故事主線同支線基本上無咩大分別
相比第一集真係嘔血

好彩skell 果part真係好爽

隻game ok 啦,
係我無時間,
2,3月好多好game,
splatoon 2出之前都未必玩得晒
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

NLA首歌好煩,無咩都唔留響NLA
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

畫面我覺得ok, 但劇情真係太鬆散, 同埋太多無謂quest, 無謂之餘有d 仲要去你本身未到既地方先解到, 搞到卡住卡住咁, 令成隻game個節奏變得好差

呢隻就Hori

呢條線用黎做咩㗎

wifi 唔得?

呢隻就Hori

呢條線用黎做咩㗎

wifi 唔得?

可以 只係用有線會更快
今日又見到人用個火箭兵團背囊
仲放咗隻比卡超係側邊
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

第十章打完,卡住咗喺十一章前置個グイン♥任務
周圍行到就嚟夠錢買第二部50級重裝甲高達喇

呢隻game儲心心玩啲affinity mission先係最難
仲放咗隻比卡超係側邊

有無圖?
想買
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

屌你個腦即刻播緊
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

畫面我覺得ok, 但劇情真係太鬆散, 同埋太多無謂quest, 無謂之餘有d 仲要去你本身未到既地方先解到, 搞到卡住卡住咁, 令成隻game個節奏變得好差

畫面出左地圖咪ok
係NLA 好似玩緊ps2咁

你都啱, 啲支線亂咁運用個地圖
個progression curve 做得唔好
搞到節奏鬆散

玩到中後期先有返趣味
話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

隻game 啲歌
作曲錄音混音都係進擊的巨人個班底
第一日冇配件好不安
仲放咗隻比卡超係側邊

有無圖?
想買

not me la
我插哂秘密組織d章上去既
第一日冇配件好不安

話咁快就出Zelda,

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

隻game 啲歌
作曲錄音混音都係進擊的巨人個班底

澤野D歌好聽但個人風格太強, 覺得唔太夾
好好在女友搵到人訂,如無意外3.3 有機拎。
有咩情侶game 好玩架? bomber man 會唔會有得賣呢?

1,2switch啦
練定做爸爸

揸奶

https://www.nintendo.co.jp/switch/baawa/index.html
呢隻正

有無得單買呀?

下載game黎

聽講要好似sony Xbox 咁做月費會員先可以買黎玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞