[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
之前咁多人試玩1-2 SWITCH/ARMS又會無人發現嘅

姐係批次問題 ?
https://www.youtube.com/watch?v=70rMXj4wGPI
3 Days with the Nintendo Switch! - Hands-On Preview Discussion (UI, Controllers, & More!)

姐係批次問題 ?

可能會場個批已經更新左都唔奇
整mii多左好多選擇,但係無自拍

其實miitopia做護航作咪仲好 雖然實比人笑

因為無cam

其實3ds個前置鏡頭真係雞肋既…

因為無cam

都好過PSV果個
我印象中得uncharted有用過 要用燈照個鏡頭
等薩爾達出中文先買 首發衝住彈珠人先

巴打買game睇清楚

食骨?

佢話買彈珠人

diddy kong

因為無cam

wii u 都有鏡頭
可以影mii 整人像
玩nintendoland 果時仲有得睇對手個樣
等薩爾達出中文先買 首發衝住彈珠人先

巴打買game睇清楚

食骨?

佢話買彈珠人

其實細個都想問
點解炸彈人同彈珠人一樣樣
bom bom 明明係炸彈人
首歌都係爆炸好麻煩爆炸好麻煩咁唱啦
搞乜鬼bom bom 會變左彈珠人先

係咪發明玩具條友驚賣唔出. 求其買左炸彈人個license 安個頭落去

利申: 細個買好多彈珠人
NS Pro手柄可以直接用喺電腦度
用跟機牛叉住玩zelda
半粒鐘可以叉到10%左右
普通尿袋吉落去都會顯示charging
但係抵消唔到玩game 既消耗
想問下仲有冇邊到有得訂定周圍都有?
入手左日版機
其實係咪求其一個萬能插都ok
NS係玻璃Moon
死啦,爆moon要幾多錢整
其實Amazon jp 有得買?
不過唔係sold by Amazon
都係向其他鋪頭落單
4萬yen倒
我係比個option d 想買既人姐
不過冇直送香港
識人就方便d
代運其實都唔難搵
NS係玻璃Moon
死啦,爆moon要幾多錢整

爆左就買過部進體啦
一係長插電視
NS Pro手柄可以直接用喺電腦度

咁都幾抵屌喎,咁岩1516緊電腦買Xbox360 or xboxone 手掣
而家慳番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞