[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
聽gaf講百度有人拆左部Switch
Switch CPU 型號: NVIDIA S TAIWAN 1679A2

Tegra X1?

唔係
各位巴打 爬完文

想confirm一下玩芒亨係咪最好出N3DSLL
Switch CPU 型號: NVIDIA S TAIWAN 1679A2

Tegra X1?

唔係

可能係定製版X1都唔定

Tegra X1?

X1係NVIDIA S TAIWAN 1449A1
各位巴打 爬完文

同埋係咪唔玩老翻就唔使搞咩破解

定係破完可以跨區
http://tieba.baidu.com/p/4988447372?see_lz=1
揾到個post

呢間朝陽電玩我喺佢度買過幾次野
估唔到今次佢首發拆switch

Tegra X1?

如果知埋P1係咩model no就知道Switch呢粒係咩黎
波利
波利

波利

中暗咖
各位巴打 爬完文

同埋係咪唔玩老翻就唔使搞咩破解

定係破完可以跨區

玩亡亨就一定買日版機
黎緊隻MHXX三月出
所以都算係唔駛考慮跨區問題
美版例遲一年or再耐d先出
想問下zelda expansion pass 係咪可以到時上網買?
波利

中暗咖

白幻加信長
想問下zelda expansion pass 係咪可以到時上網買?

eshop

Tegra X1?

如果知埋P1係咩model no就知道Switch呢粒係咩黎

定製嘅嘢點會俾你喺出面搵到同 model no 嘅嘢
有無人知邊度有日版耀西毛線世界賣

玩緊3ds版
同以前舊作差唔多,輕輕鬆鬆又一關
係略微有d悶

好撚難玩喎師傅
試下唔好用對翼飛呀
木豬
水君都有
又錯post
木豬

代行有究進真係等到
轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘
轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘 轉生潘

又要打一堆細面具
暗龍女工口到
覺醒水惡變水龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞