[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
隻12switch放出去有無人要

實有嘅
不過我諗有好多食左骨嘅人放

$100

義海價收隻看門口

我出60

認真 12switch 150差唔多 肯定成街貨
Guardian Amiibo 啲腳可以自由調較位置
又唔係高畫質主機,有咩好期待

咁咩先係高認真問

4K,60 FPS

起碼8K解像啦 32GB RAM 每樣同像都由10萬件立方體組成啦

會唔會太勁
睇完之後 其他配置即刻不堪入目

其實8K UHD唔算好勁,預計NHK會係東京奧運個陣正式推出

屋企電視mon 仲係1080

咪就係
利申對眼睇開4K

我都未試過用4k mon

用開4k mon 睇4k blu ray
其實個分別無標清去全高清咁大

我都係睇到1080 同2K mon 嘅少少分別咋 未試過4k
隻12switch放出去有無人要

實有嘅
不過我諗有好多食左骨嘅人放

$100

義海價收隻看門口

我出60

認真 12switch 150差唔多 肯定成街貨

送都要諗下屋企有冇位擺
又要質疑又唔舉例
Guardian Amiibo 啲腳可以自由調較位置

觸手周圍擺

咁咩先係高認真問

4K,60 FPS

梗係16K 120fps

咁咩先係高認真問

4K,60 FPS

起碼8K解像啦 32GB RAM 每樣同像都由10萬件立方體組成啦

會唔會太勁

所以咪出乜機都唔興奮

咪就係
利申對眼睇開4K

我都未試過用4k mon

用開4k mon 睇4k blu ray
其實個分別無標清去全高清咁大

我都係睇到1080 同2K mon 嘅少少分別咋 未試過4k

買部55吋睇
提下大家BOTW 戴帽版link 塊面係無樣

咁咩先係高認真問

4K,60 FPS

會唔會太勁

所以咪出乜機都唔興奮

我今日先知原來出機興奮係關部機嘅性能事而唔係關啲game事

又岩啵巴打

咁咩先係高認真問

4K,60 FPS

會唔會太勁

所以咪出乜機都唔興奮

又岩啵巴打

出機會高潮唔係關廠事咩

4K,60 FPS

會唔會太勁

所以咪出乜機都唔興奮

又岩啵巴打

出機會高潮唔係關廠事咩

正確平台
ここは「ガンガゼ野外音楽堂」。
様々なアーティストのコンサートが開催される施設だ。
いまや伝説となったバンド「Squid Squad」もここでライブを行ったことがあり、ロックの聖地となっているそうだ。
インクで機材が故障しないか心配だが、対策はバッチリらしいのでご心配なく。

請問仲有邊度仲可以訂??
Aeon
預售日期:25/02/2017 (星期六) 10:00am 數量有限,售完即止! (不設預留服務)
https://www.facebook.com/aeon.hk/photos/a.121913507820877.20069.120763947935833/1433119776700237/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞