[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

賣你機但唔賣game?會唔會冇game玩
btw間野係邊?

食水好深

仲要係日版
日版online 訂又平又易買到又送到上門

開名啦屌貴左成千蚊咁滯

貴840蚊, 早兩日有得J部機
但冇GAME
真。任豚先會走去買

其實點解會話無game
日版wiiu , 3ds game 例牌偷跑

3180淨機都已經夠ON9啦下嘛

日水係咪淨係買個轉插就玩得?

賣你機但唔賣game?會唔會冇game玩
btw間野係邊?

食水好深

仲要係日版
日版online 訂又平又易買到又送到上門

開名啦屌貴左成千蚊咁滯

貴840蚊, 早兩日有得J部機
但冇GAME
真。任豚先會走去買

其實點解會話無game
日版wiiu , 3ds game 例牌偷跑

3180淨機都已經夠ON9啦下嘛

日水係咪淨係買個轉插就玩得?

仲未知係咪國際牛

傻妹,點解你要因為有個愈黎愈醜既病而避我
我咪話左唔會介意囉

搵佢,抱住佢,咀佢

佢而家失左控,精神科醫生話等幾個月睇下大家點樣先再算

傻妹,點解你要因為有個愈黎愈醜既病而避我
我咪話左唔會介意囉

搵佢,抱住佢,咀佢

佢而家失左控,精神科醫生話等幾個月睇下大家點樣先再算

加油,你同佢都係
https://www.youtube.com/watch?v=LDahdF-YU_g
The Legend of Zelda: Arts & Artifacts Book Overview & Tour
Switch支援"本地更新"
即係例如我有 Mario Kart 8D v1.2想同你連機
但你得 Mario Kart 8D v1.0
正常黎講係連唔到
但我可以直接駁你部機send個更新檔俾你
咁你就唔洗上網都更到v1.2啦
https://www.youtube.com/watch?v=LDahdF-YU_g
The Legend of Zelda: Arts & Artifacts Book Overview & Tour

訂左
好似好過舊果本
綠色果本好低清d 圖
今晚10點 Switch情報解禁好似係

電子垃圾仲有咩好解
即係例如我有 Mario Kart 8D v1.2想同你連機
正常黎講係連唔到

3ds
電子垃圾仲有咩好解

咁樣PS4同XB跟PC比較的話,咪一樣係電子垃圾

景三youtube會唔會做開盒
正常黎講係連唔到

3ds

唔係更新部機,係更新隻game
正常黎講係連唔到

3ds

Game boy對打線
正常黎講係連唔到

3ds

Game boy對打線

應該wireless啦
唔知炒到幾多錢部機
唔知炒到幾多錢部機

1號3180個D應該可以炒到升天
正常黎講係連唔到

3ds

Game boy對打線

應該wireless啦

TYPE C對打線
唔知炒到幾多錢部機

如果3號拎到機,拎返出黎炒
唔知炒到幾多錢部機

如果3號拎到機,拎返出黎炒

要玩Zelda, 不了

景三youtube會唔會做開盒

我唔係有打機channel的景三,咁啱同名
(剛剛search完先知撞名 )
係咪國際牛都好,我應該都係會買過個 uk 插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞