[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
出嗰日會唔會有埋mon貼賣

大吾仲做唔做實況
有冇巴打放隻MH3G黎玩下

應該唔貴嫁wo
多數買得都唔會放

全新/2手都搵唔到

竟然 之前有排全新賣到勁平
如果佢有wifi連線就無敵 呢隻仲要有海戰打
amazonjp賣得幾平下 但唔係amazon做seller 無得直送香港

到左貨

希望會有hi-res版係網上賣

痴線我原本個件21號到
但係佢今晚九點送到黎
兩隻cd黑色好靚

原來隻DVD 係game畫面
以前有live睇下添

但係my nintendo 可以用金幣換三首歌嘅video
係live 影住隊樂團架喎

望真d 原來邊個張黃色紙寫到明
Concert 時播ge game 畫面DVD

到左貨

痴線我原本個件21號到
但係佢今晚九點送到黎
兩隻cd黑色好靚

以前有live睇下添

屌貴舊幾水要隻dvd 做乜
要cd 咪算 mynintendo 有得download 果幾條live片睇返, 隻dvd 反而無
個dvd 版係多少少垃圾擺設

官方另外出個配件包有moon貼
但應該都係係平野分分鐘唔岩size

到左貨

痴線我原本個件21號到
但係佢今晚九點送到黎
兩隻cd黑色好靚

以前有live睇下添

屌貴舊幾水要隻dvd 做乜
要cd 咪算 mynintendo 有得download 果幾條live片睇返, 隻dvd 反而無
個dvd 版係多少少垃圾擺設

我係倫敦睇果場
現場個大電視係又有game 又有live咁
隻dvd 唔係剪晒全部得返game 呀?

大吾仲做唔做實況

咩大吾

你唔係大吾咩

應該唔貴嫁wo
多數買得都唔會放

全新/2手都搵唔到

amazonjp賣得幾平下 但唔係amazon做seller 無得直送香港

巴打你提醒咗我 上amazon jp買搵轉運算
出果日都唔慌有保護貼掛?

hori好似無咩動作

http://www.hori.jp/products/nsw/nsw_products_all/
????????

鋪頭唔得閒同你貼就真

其實唔難貼 有時鋪頭都未必有自己貼得咁細心
利申: 做過幾日先達PT

我唔敢自己貼

準備定膠紙反轉卷住手指 準備痴塵
最好無咩空氣流通 門窗閂埋先
同埋抹moon抹得細心d
開左貼落手慢慢黎 如果係軟貼仲易貼
一錯位 膠紙貼角一痴就上番黎
有塵同粒粒 就sip張膠紙痴
如果係硬貼 就煩d 起番上黎果陣 唔好咁用力 d角好易彎

啱啱先幫電話貼完
屋企好大塵好煩

話時話switch 塊玻璃有幾硬
其實唔怕金屬既話諗住唔貼mon 貼
大合奏3月21收皮
仲有10日

Switch 會出大合奏?
利申:唔識日文
https://www.youtube.com/watch?v=LLe9e2Md-kY
We Have the Nintendo Switch! Unboxing the Box It Came in + Switch Accessories, Zelda, & amiibo

應該唔貴嫁wo
多數買得都唔會放

全新/2手都搵唔到

巴打你提醒咗我 上amazon jp買搵轉運算

前幾個月見有間減價賣700yen, 我掃左隻
咁多位巴打知唔知邊到仲有得訂switch
周圍都爆晒訂
https://www.youtube.com/watch?v=LLe9e2Md-kY
We Have the Nintendo Switch! Unboxing the Box It Came in + Switch Accessories, Zelda, & amiibo

無咁多位放盒
周圍都爆晒訂

aeon
周圍都爆晒訂

aeon

thanks 今晚去睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞