[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有無巴打知邊度有薩爾達特別版賣

amazon

等唔切了
當我以為就黎儲齊兩粒神石以為就爆機啦 點知個Fd話我知隻綠帽人識長大玩二週目

我隻黃昏掛掛下機玩左十粒鐘都係到第二個神殿

好好玩其實 有啲似以前武藏傳既感覺
早前 NeoGAF 討論區,網民 hiphoptherobot 上載了任天堂 Switch 的影片,當時他表示是從一間商店提早 2 星期取得這部 3 月才上市的遊戲主機。昨日 hiphoptherobot 已經把遊戲機退回,原因是任天堂通知他主機是一名美國分銷商的員工偷竊得
當我以為就黎儲齊兩粒神石以為就爆機啦 點知個Fd話我知隻綠帽人識長大玩二週目

武藏傳出先定時笛出先

武藏傳出先定時笛出先

果陣細個玩 禁吸怪禁到手都痛
同埋係塔跑落去呢一幕細個睇真係覺得好震撼
呢隻同埋Dash 跳樓落船果下 細個果陣覺得好神
早前 NeoGAF 討論區,網民 hiphoptherobot 上載了任天堂 Switch 的影片,當時他表示是從一間商店提早 2 星期取得這部 3 月才上市的遊戲主機。昨日 hiphoptherobot 已經把遊戲機退回,原因是任天堂通知他主機是一名美國分銷商的員工偷竊得

wow

wow

sor
有無巴打知邊度有薩爾達特別版賣

日本官網有
唔連game 散買都得

買左amiibo 同cd 果set
出果日都唔慌有保護貼掛?

hori好似無咩動作

http://www.hori.jp/products/nsw/nsw_products_all/
????????

鋪頭唔得閒同你貼就真
有冇巴打放隻MH3G黎玩下
Zelda 特別版要成千港紙

就咁特別定連劍先

我淨係想要個袋
唔係最貴果pack

個袋有冇圖?

我都係主力要個袋, 反正都要俾錢, 不如買個特別版

隻真實之眼, 無果時3ds 重製個majora mask 限量版咁正

hori好似無咩動作

http://www.hori.jp/products/nsw/nsw_products_all/
????????

鋪頭唔得閒同你貼就真

其實唔難貼 有時鋪頭都未必有自己貼得咁細心
利申: 做過幾日先達PT
有冇巴打放隻MH3G黎玩下

應該唔貴嫁wo
多數買得都唔會放

到左貨
想問下依家仲有無邊度可以預訂
跟game 唔跟game都得 唔想食炒價

check aeon fb

到左貨

希望會有hi-res版係網上賣

hori好似無咩動作

????????

鋪頭唔得閒同你貼就真

SDXC我想睇下外國有無人用SanDisk個張256GB A1 Class黎玩,我會覺得A1 Class會比普通UHS-I更適合

hori好似無咩動作

????????

鋪頭唔得閒同你貼就真

SDXC我想睇下外國有無人用SanDisk個張256GB A1 Class黎玩,我會覺得A1 Class會比普通UHS-I更適合

我都想知張卡快D load game會唔會都快d

hori好似無咩動作

????????

鋪頭唔得閒同你貼就真

我唔敢自己貼
想問下依家仲有無邊度可以預訂
跟game 唔跟game都得 唔想食炒價

check aeon fb

Thanks巴打
但得240套 有d怕訂唔到

實有人好早排隊
訂左
機 連 薩爾達 3000
有冇貴左
好想快到下星期五
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞