[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
貼同套都應該買hori
3ds 買左set用左幾年都仲好實淨
日本野真係

link 有做gym

link 有做gym

火柴腳
利伸gay
唔好意思問一問新手野
我wii u 都係用內置個hdd 儲save
hardisk 都係eshop download game 先用

switch 係咪都一樣? 自己會save 係機入面
定好似3ds咁要另買/ 連埋sd card?

link 有做gym

火柴腳
利伸gay

其實有冇必要買Joy con充電手把
依家最少都要追加Pro同配件包

好啦咁唔買
Pro+配件包+炸彈人

請問配件包係有d 咩?
JOHN CENA TO HELP ADVERTISE NINTENDO SWITCH IN THE US

叫返White Denim係3號凌晨十二點,係NYC老任store開個short live唱Ha Ha Ha Ha (Yeah)仲好啦
唔好意思問一問新手野
hardisk 都係eshop download game 先用

好似講過 save 係 internal
sd card 只放 dl content
唔好意思問一問新手野

咁唔買住啦
其實有冇必要買Joy con充電手把
依家最少都要追加Pro同配件包

好啦咁唔買
Pro+配件包+炸彈人

請問配件包係有d 咩?

套+moon貼一張
JOHN CENA TO HELP ADVERTISE NINTENDO SWITCH IN THE US

you can't see me ♪ ♫♫ ♬ ♬
my time is now ♪ ♫♫

鍵盤壞左
仲邊有錢換
唔好意思問一問新手野

咁唔買住啦

Save不再跟game
所以一開始玩啲骨唔用卡都無咩所謂

zelda 都有排玩
好期待呀!!!! 買wii u 就等zelda
果陣仲係叫做zelda U
咁就幾年
鍵盤壞左
仲邊有錢換

起碼都買番隻FILCO
鍵盤壞左
仲邊有錢換

起碼都買番隻FILCO

用住d垃圾下個月飛去日本買
鍵盤壞左
仲邊有錢換

起碼都買番隻FILCO

用住d垃圾下個月飛去日本買

緊係買 realforce
http://nintendotoday.com/nintendo-switch-battery

WOW左未

應該wow左 不過碌七柒爆唔多唔少係設計問題 無事既無事既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞