[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

好撚嘈

THAT QUESTION WILL BE ANSWERED NEXT FRIDAY NIGHT!
https://www.youtube.com/watch?v=SbG3F9RwlcY
Desyncing Joy-Con Problem?! We Test the Nintendo Switch To Find the Cause

其實都好正常
等如藍芽耳機

任屎堂黑心企業呃用家

最擔心哩個問題,希望唔係咁明顯。

係咪我太耐無打過機,唔知道科技發展得咁快

你搵野遮住哂佢,然後佢會接收得唔好
唔係好正常咩
電視遙控都係咁啦

又唔見WiiU堆野會咁
https://www.youtube.com/watch?v=SbG3F9RwlcY
Desyncing Joy-Con Problem?! We Test the Nintendo Switch To Find the Cause

其實都好正常
等如藍芽耳機

任屎堂黑心企業呃用家

唔係好正常咩
電視遙控都係咁啦

又唔見WiiU堆野會咁

主機同手制大細問題影響收發功率

其實都好正常
等如藍芽耳機

任屎堂黑心企業呃用家

唔係好正常咩
電視遙控都係咁啦

又唔見WiiU堆野會咁

正常無線家用機手制都唔會咁
新人留名
有啲想一出9衝 但好似得zelda玩得過
同埋怕初初出好多問題
新人留名
有啲想一出9衝 但好似得zelda玩得過
同埋怕初初出好多問題

In任地獄, We trust
都係等年尾有孖寶先買任切換
如果忍到手

其實都好正常
等如藍芽耳機

任屎堂黑心企業呃用家

唔係好正常咩
電視遙控都係咁啦

又唔見WiiU堆野會咁

主機同手制大細問題影響收發功率

1-2 switch果類體感game影響大d 有機會遮到joy-con
美國任天堂話會係發售前解決joy-con問題
有無巴打之前係Apita留左電話訂?

佢會唔會再打多次黎確認架?

我冇收到電話

之前打過黎問留唔留game 同轉色

我冇收到電話

巴打係第一批訂?

我係剩留電話個批

我冇收到電話

巴打係第一批訂?

我係剩留電話個批

所有人都只係留電話
你係幾時訂
NS Pro手柄可以直接用喺電腦度

咁都幾抵屌喎,咁岩1516緊電腦買Xbox360 or xboxone 手掣
而家慳番

電腦都用到咁正

SOURCE?

尋晚見到張好似win10認到手掣嘅相
搵咗陣資料,睇嚟係我多心

sorry,當我冇講過

我冇收到電話

巴打係第一批訂?

我係剩留電話個批

淨留電話

我冇收到電話

巴打係第一批訂?

我係剩留電話個批

淨留電話

我有留埋名都冇打比我

我冇收到電話

巴打係第一批訂?

我係剩留電話個批

淨留電話

我有留埋名都冇打比我

怕咪打返去cfm

我冇收到電話

巴打係第一批訂?

我係剩留電話個批

淨留電話

我有留埋名都冇打比我

怕咪打返去cfm

係囉 打去順便錄埋音 問清楚晒
4000蚊放機

我冇收到電話

巴打係第一批訂?

我係剩留電話個批

所有人都只係留電話
你係幾時訂

我係見你地話灰機有得轉紅藍機個陣訂架
鳩吹禁止!

我冇收到電話

巴打係第一批訂?

我係剩留電話個批

淨留電話

我有留埋名都冇打比我

怕咪打返去cfm

之前問過佢,佢話如無意外3號有機拎既

我冇收到電話

巴打係第一批訂?

我係剩留電話個批

淨留電話

我有留埋名都冇打比我

怕咪打返去cfm

之前問過佢,佢話如無意外3號有機拎既

我好不安
大家有冇睇過呢個報道:
https://arstechnica.com/gaming/2017/02/nintendo-switch-impressions-out-of-the-box-and-into-our-hands/

聽講唔可以用普通portable charger 差電....
大家有冇睇過呢個報道:
https://arstechnica.com/gaming/2017/02/nintendo-switch-impressions-out-of-the-box-and-into-our-hands/

聽講唔可以用普通portable charger 差電....

所以前幾頁一早傾緊買個TYPE C尿袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞