[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=0mTXAsBvX8U
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Aankondiging Nederlandse versie door Eiji Aonuma

系列首次, BOTW德文化決定
中文

老任今次好積極搞多語言,過多排話你聽Botw有中文都唔奇
Shovel Knight DLC Switch版會出先 (3月)
XOne/PS4/其他, 4月
https://www.youtube.com/watch?v=0mTXAsBvX8U
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Aankondiging Nederlandse versie door Eiji Aonuma

中文

佢德文版3/3出但係都係今日先公佈 可能

但係連主機語言都冇中文

中文

但係連主機語言都冇中文

過多幾個月先出中文版,3/3買左英日版既人就

中文

但係連主機語言都冇中文

firmware update

中文

但係連主機語言都冇中文

firmware update

係囉,應可以update 嘅
咁快就到3月
咁快就到3月

2月19啫
小野賢章跟朋友炫耀:「我跟花澤『那個』了唷!」
無神神比個女仔拒絕左 明明連我鍾意你都無講過

6點半要起身返工,但係訓唔到

仲唔係俾佢發現你網上扮基

BB遲下一齊出黎聚啦

中文

呢個係荷蘭文唔係德文
德文版1月13已經公佈左
不過睇佢條片應該係英文配音+荷蘭文字幕
如果有中文版可唔可以就返亞洲人用日文
英文配音zelda把聲好難聽
日版淨係trailer講果幾句同埋喊已經完勝

中文

呢個係荷蘭文唔係德文
德文版1月13已經公佈左
不過睇佢條片應該係英文配音+荷蘭文字幕
如果有中文版可唔可以就返亞洲人用日文
英文配音zelda把聲好難聽
日版淨係trailer講果幾句同埋喊已經完勝

Sorry

BB遲下一齊出黎聚啦

遲下先啦

BB遲下一齊出黎聚啦

遲下先啦

你放飛機既話我就會搞哈力馬龍架啦

BB遲下一齊出黎聚啦

遲下先啦

你放飛機既話我就會搞哈力馬龍架啦

https://www.youtube.com/watch?v=c8FuWAuO4rY&
暫時已知會有起碼8種語音
日文、英文、法文、德文、意大利文、俄文、西班牙文、拉丁美洲既西班牙文
加埋依家有荷蘭文字幕
即係8種語音同9種語言既字幕

而根據switch偷跑unboxing果條片
可以睇到首發果陣介面都係可以揀9種語言
基本上都係上面果堆
不過冇左拉丁美洲既西班牙文,變左葡萄牙文
唔知葡萄牙文版既zelda有冇語音/字幕
不過呢d唔關我地事就唔好理
唔知game入面既語言係跟介面個語言定係跟任天堂acc
如果係前者
起碼都要等中文介面出左之後先會有中文版
後者就可以用英文/日文介面登入港台acc
唔洗等中文介面出
但照計中文介面就一定易整過成隻game翻譯
所以中文介面都未有
唔好期望短期內會有中文版
不過fe無雙中文版(如無意外)今年會出
所以中文介面今年內應該出到

Btw,買左美版日版先都唔怕
因為就算真係出中文
都會有更新檔可以down返
今次冇鎖區
青沼講得語言係跟主機
其實都暗示左無論你買咩版本都好
張gamecard入面都已經有晒所有語言
我諗上返港任個e-shop一定會有中文比你down
alone bb出聚
https://www.youtube.com/watch?v=c8FuWAuO4rY&&
暫時已知會有起碼8種語音
日文、英文、法文、德文、意大利文、俄文、西班牙文、拉丁美洲既西班牙文
加埋依家有荷蘭文字幕
即係8種語音同9種語言既字幕

而根據switch偷跑unboxing果條片
可以睇到首發果陣介面都係可以揀9種語言
基本上都係上面果堆
不過冇左拉丁美洲既西班牙文,變左葡萄牙文
唔知葡萄牙文版既zelda有冇語音/字幕
不過呢d唔關我地事就唔好理

好似莎木3咁有得揀日聲英字就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞