[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
隻Snake Pass都幾得意
暫定28/3出

https://m.youtube.com/watch?v=hyc_FxzcSQg

snake simulator

條蛇畫風太美系唔係咁中意

早買早享受?

賣你機但唔賣game?會唔會冇game玩
btw間野係邊?

食水好深

仲要係日版
日版online 訂又平又易買到又送到上門

開名啦屌貴左成千蚊咁滯
Bayonetta 2 xbx都玩左第一陣放埋左一邊

REMASTER SWITCH 1080P 60FPS

早買早享受?

btw間野係邊?

食水好深

仲要係日版

我仲未訂☹️
諗緊係咪上日本網買好啲🤔

NLA首歌好煩,無咩都唔留響NLA

隻game 啲歌
作曲錄音混音都係進擊的巨人個班底

澤野D歌好聽但個人風格太強, 覺得唔太夾

啲melody 好搶

好記得我玩個期仲要播緊甲鐵城
聽到上哂腦

完全係要Game就佢 唔係佢就Game
不過夜光森林 同白色大陸又真係好正

白樹大陸個BGM堅好聽
https://www.youtube.com/watch?v=ajBDGwumWcA

我買左ost
amazon 特價
話咁快就出Zelda,
跟住發覺仲有隻XBX未玩

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐
但個系統唔差, 啲歌又好聽

我仲玩緊, 都70 80個鍾起碼
不過下星期都會放低佢. 玩zelda 先

one two three four...

飛起果首煩到仆街

好好聽喎
dont worry about the future its alright...
Bayonetta 2 xbx都玩左第一陣放埋左一邊

REMASTER SWITCH 1080P 60FPS

啲人吹水
bayonetta 係都出3
話咁快就出Zelda,
跟住發覺仲有隻XBX未玩

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

飛起果首煩到仆街

好好聽喎
dont worry about the future its alright...

主要係每次跳起強制cut歌好q煩
登↑登↑登↑登↑登登登

早買早享受?

btw間野係邊?

食水好深

仲要係日版

開名啦屌貴左成千蚊咁滯

貴840蚊, 早兩日有得J部機
但冇GAME
真。任豚先會走去買

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

飛起果首煩到仆街

好好聽喎

登↑登↑登↑登↑登登登

其實點解任記咁鍾意用電腦音樂就係咁解
好似twilight princess 咁.唔係用真樂器錄
但佢轉音樂時會自動慢慢merge

下下sharp cut 轉歌. 係咁播個intro 點都會唔太舒服

早買早享受?

btw間野係邊?

食水好深

仲要係日版

開名啦屌貴左成千蚊咁滯

但冇GAME
真。任豚先會走去買

其實點解會話無game
日版wiiu , 3ds game 例牌偷跑

早買早享受?

btw間野係邊?

食水好深

仲要係日版

開名啦屌貴左成千蚊咁滯

但冇GAME
真。任豚先會走去買

其實點解會話無game

3180淨機都已經夠ON9啦下嘛

btw間野係邊?

食水好深

仲要係日版

開名啦屌貴左成千蚊咁滯

但冇GAME
真。任豚先會走去買

其實點解會話無game

老實講xbx真係麻麻

好玩喎
畫面麻麻地姐

飛起果首煩到仆街

好好聽喎

登↑登↑登↑登↑登登登

下下sharp cut 轉歌. 係咁播個intro 點都會唔太舒服

我個人覺得首歌無問題幾好聽 但套落game bgm 度就好怪

飛起果首煩到仆街

好好聽喎

登↑登↑登↑登↑登登登

我個人覺得首歌無問題幾好聽 但套落game bgm 度就好怪

over the rainbow over the sky
Neofilms 新映影片
3分鐘 ·
《少女與戰車》BD及DVD即日有售!
5.1環迥震撼聲效,中文字幕!
各大影碟店均有代售
Panzer Vor!!
買埋佢先
有無type c 尿袋推介
紫米無得經順豐送

我可能會用Aukey

https://www.amazon.co.jp/dp/B01KHDFXCE
我已經揀好

其實用番普通2a尿袋 加條usb a - c 夠唔夠力叉?
紫米無得經順豐送

我可能會用Aukey

https://www.amazon.co.jp/dp/B01KHDFXCE
我已經揀好

未知
有無話指定要邊隻usb 轉lan線? 定係買隻平平地都用到

http://amzn.asia/3T7lNnp
呢隻就Hori

好貴 諗住買幾10蚊果d
紫米無得經順豐送

我可能會用Aukey

我已經揀好

未知

估計2A5V 唔夠力邊玩邊叉
但熄機叉可以叉得入
係慢少少

btw間野係邊?

食水好深

仲要係日版

開名啦屌貴左成千蚊咁滯

但冇GAME
真。任豚先會走去買

其實點解會話無game

傻妹,點解你要因為有個愈黎愈醜既病而避我
我咪話左唔會介意囉
紫米無得經順豐送

我可能會用Aukey

我已經揀好

未知

估計2A5V 唔夠力邊玩邊叉
但熄機叉可以叉得入
係慢少少

我估都係要usb pd support嗰啲尿袋先得。。。
都係睇定啲先落 order

傻妹,點解你要因為有個愈黎愈醜既病而避我
我咪話左唔會介意囉

搵佢,抱住佢,咀佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞