[Switch/3DS集中討論] 仲有唔夠14日... (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

Aeon
預售日期:25/02/2017 (星期六) 10:00am 數量有限,售完即止! (不設預留服務)
https://www.facebook.com/aeon.hk/photos/a.121913507820877.20069.120763947935833/1433119776700237/
洗唔洗開botw post

呢代會劇透

Last boss係加農

劇透狗

zora族第一次有靚女
出果日都唔慌有保護貼掛?

hori好似無咩動作

http://www.hori.jp/products/nsw/nsw_products_all/
????????

鋪頭唔得閒同你貼就真

其實唔難貼 有時鋪頭都未必有自己貼得咁細心
利申: 做過幾日先達PT

我唔敢自己貼

準備定膠紙反轉卷住手指 準備痴塵
最好無咩空氣流通 門窗閂埋先
同埋抹moon抹得細心d
開左貼落手慢慢黎 如果係軟貼仲易貼
一錯位 膠紙貼角一痴就上番黎
有塵同粒粒 就sip張膠紙痴
如果係硬貼 就煩d 起番上黎果陣 唔好咁用力 d角好易彎

啱啱先幫電話貼完
屋企好大塵好煩

話時話switch 塊玻璃有幾硬
其實唔怕金屬既話諗住唔貼mon 貼

裸跑係爽既 但新機 一諗到有機會花就好不安 我電話同psv過左呢個心理關口然後裸跑
發現原來個moon可以清咁多 我部note3用到第三年 我起左個moon貼 一望 個moon好似BB臉豬咁滑

用強光電筒照住嚟抹你就會發現啲塵其實係永遠抹唔走
抹完三兩秒or你塊布會跌返幾粒落去
有幾多人諗住裸跑

所以呢個時候要出動膠紙 一路貼落去有點點拉番少少上黎痴一痴再落

所以呢個時候要出動膠紙 一路貼落去有點點拉番少少上黎痴一痴再落

咩呀明明係空氣中嘅塵
誓不訂機, 諗住3 號放工行晒港九新界去揾現貨~
有幾多人諗住裸跑

,反正可以放返落電視玩
而且花晒可以換下一部(pro?)

wiiu gamepad 痴左芒貼成日好似接觸不良咁

唔訂機又想首發係咩玩法
有晒行貨價狗衝第一批訂又無點要你食骨
你估有現貨就唔駛食骨呀?

咩呀明明係空氣中嘅塵

咩呀明明係空氣中嘅塵

係講緊任何塵
個moon貼貼左一邊先 然後慢慢掃底去
一見塵拉起少少 痴塵 繼續落 貼左果邊就難d入塵
要d耐性 一路重覆貼到底 就完成
鋪頭金句

買部機又唔買GAME咁買部機做乜

咩呀明明係空氣中嘅塵

喺廁所用蒸氣房大法
鋪頭金句

下載版
有幾多人諗住裸跑

,反正可以放返落電視玩
而且花晒可以換下一部(pro?)

wiiu gamepad 痴左芒貼成日好似接觸不良咁

resistive touchscreen 用貼係會影響到少少

其實邊d鋪頭會有貨?

其實邊d鋪頭會有貨?

日本旺區都未必有現貨, 你覺得香港會有淨

其實邊d鋪頭會有貨?

你地班友唔抵得人有錢食炒價
鋪頭金句

下載版

唔洗比鋪頭賺啊

其實邊d鋪頭會有貨?

個價炒唔炒同有冇現貨淨好似冇咩衝突
SQUARE ENIX 控股公司今(21)日宣布,將展開新角色扮演遊戲開發專案「Project Prelude Rune(神秘前兆計畫)」以及成立專責新開發工作室「股份公司伊斯特里亞工作室(株式会社スタジオイストリア)」,由 BANDAI NAMCO《傳奇》系列前製作人馬場英雄擔任公司代表。

其實邊d鋪頭會有貨?

最盡俾你唔炒
咁同訂有咩分別?
唔通會賣平d 俾你?
好驚樂富 Uny 9 up 3/3 無貨比
(利申: 只係留左電話訂機加撤爾達)
好多人又講PAD 又講火紋APPS
做咩唔返去原POST講
好多人又講PAD 又講火紋APPS
做咩唔返去原POST講

火紋老任野冇問題
P&D一早就要驅逐出境
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞