大阪留學中,你問我答

696 回覆
30 Like 4 Dislike
你做間airbnb係邊。幾錢?

好多間,唔知

好多間,唔知

平野區個頭好唔好住?
語言學校除左日文仲有咩其他課程
語言學校除左日文仲有咩其他課程

唔知 我估無

好多間,唔知

平野區個頭好唔好住?

咁撚遠 去都無去過 點解揀果面?
你搭車入番城都搭你半個鐘
你係咪之前特登過嚟想追返個女朋友嗰位巴打?

個位係木下巴
想問大阪坐地鐵個閘長開 係咪可以唔買票入閘 有冇人捉架?

有開咩 有閘住架啵

有呀 好多長開

下次留意下先

我都唔清楚喎 都唔會去考究點解佢開住啦

你行過佢唔拍卡既佢會關埋 好似係
巴打我想問我報左3個月聽講課程
係咪帶個人去就得
簽證都唔洗
我而家起大阪,明天跑京都馬拉松,你有冇跑?

聽都未聽過 我跑唔郁 比車撞過 膝頭哥移左位

明天過黎打氣
係咪帶個人去就得
簽證都唔洗

入學証明個d囉
你3個月短期姐係用travel visa
我而家起大阪,明天跑京都馬拉松,你有冇跑?

聽都未聽過 我跑唔郁 比車撞過 膝頭哥移左位

明天過黎打氣

明天要番工
係咪帶個人去就得
簽證都唔洗

係 3個月 正常入境旅遊簽
如果你錢係係香港比 正路佢有晒record 你真係2手fingfing就得
買野去邊個outlet好
利申:遲D應該去大阪玩
樓主鐘意阪神定歐牛?

唔係好鐘意牛肉 食過神戶a5 唔識欣賞

講緊棒球呀
阪神(甲子園)定係Orix(大阪巨蛋)

棒球係大阪人ge第二生命是常識吧
樓主鐘意阪神定歐牛?

唔係好鐘意牛肉 食過神戶a5 唔識欣賞

講緊棒球呀
阪神(甲子園)定係Orix(大阪巨蛋)

棒球係大阪人ge第二生命是常識吧

我係香港人 無呢個常識 完全唔撚識棒球 唔知佢地做緊乜
買野去邊個outlet好
利申:遲D應該去大阪玩

Outlet都係垃圾 完全無野買得落手 我去左2個 車錢都晒鳩埋 來回成舊水港紙搭車
日本妹點睇香港人/終國人
可唔可以講多d tinder 識嘅日本妹

我點知佢地點睇 唔會走去問 你點睇我呢個種族? 好戇鳩啫 加上日本人咁假 就算唔鐘意我覺得都唔會講 即使我真係咁戇鳩咁問呢條問題
無乜特別 屌閪都係咁屌架啦 又唔會同佢地交心
知唔知有無好食既煎雞飯,係到住咗成年都搵唔到好食。好掛住香港吉野家
知唔知有無好食既煎雞飯,係到住咗成年都搵唔到好食。好掛住香港吉野家

無呀 我好掛住花生眉豆雞腳湯

無呀 我好掛住花生眉豆雞腳湯

我都好想飲 無雞腳買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞