大阪留學中,你問我答

696 回覆
30 Like 4 Dislike
有冇諗住拎埋永住權

無 我有歐洲護照 歐洲某國身分證
日本如果你入藉 佢要你放棄晒其他國藉 只可以擁有日本藉 唔似香港咁

永住權好似唔係入籍喎

咁就唔清楚 可以永遠留係度 但又唔使係日本藉? 好奇怪
有冇諗住拎埋永住權

日本如果你入藉 佢要你放棄晒其他國藉 只可以擁有日本藉 唔似香港咁

永住權好似唔係入籍喎

你唔會想要架啦 住夠十年 拎到之後唔可以周圍去 留係日本既時間要多於10個月
有冇諗住拎埋永住權

永住權好似唔係入籍喎

你唔會想要架啦 住夠十年 拎到之後唔可以周圍去 留係日本既時間要多於10個月

我無興趣留
樓主屌過幾多條女,質素點?
架妹係咪好開放?
黎緊準備去大阪讀書有咩要注意?

免費無好野 我唔係靚仔 我亦唔揀飲擇食 屌得落就得
對鬼佬係
無 亞洲國家文化差異唔會差好多 日本又安全
帶多d錢 帶辣椒油

日本橋附近有中國物產店
咩都有得買啦

老乾媽 李錦記 狗也不屌
有冇諗住拎埋永住權

永住權好似唔係入籍喎

就好似大把人冇特區護照冇Bno
但就有香港永久身份證,有香港居留權咁
追完post先知原來你有歐洲國藉

辣殺
有無wtsapp line tg 交流下
我都係大阪讀緊

你唔係住左12年 屋企又開餐廳咩

希望你識分啦

唔識分 你開line group囉
有冇諗住拎埋永住權

永住權好似唔係入籍喎

就好似大把人冇特區護照冇Bno
但就有香港永久身份證,有香港居留權咁

日本此地不宜久留

辣殺

你想要野我可以試下寄俾你
只要郵費唔貴都ok
巴打幾歲?
巴打幾歲?

屌你
line:tom32172

無呢個Id

辣殺

只要郵費唔貴都ok

唔理我

辣殺

只要郵費唔貴都ok

唔理我

你幫我睇下寄2kg 正常空運幾錢 非特快 唔係船
我想寄個背狼過黎

辣殺

只要郵費唔貴都ok

唔理我

我想寄個背狼過黎

順豐嗰啲都得?
定指定要郵局

順豐唔平喎...有無巴打有寄開野可以講下用咩寄會平啲?

辣殺

只要郵費唔貴都ok

唔理我

我想寄個背狼過黎

順豐嗰啲都得?
定指定要郵局

乜撚都ok 想知價

郵局平少少,仲有無其他方法平d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞