大阪留學中,你問我答

696 回覆
30 Like 4 Dislike
D鐵路而家係咪好多遊客搭?阻住普通居民?

又唔覺喎

之前睇到南海比拖喼客逼爆左

果架機場車..都唔係普通居民搭啦,普通居民搭巴士仲方便 又平d

又唔覺喎

果架機場車..都唔係普通居民搭啦,普通居民搭巴士仲方便 又平d

講起機場點解條橋成日封?
咪好多客趕唔切飛機?

又唔覺喎

講起機場點解條橋成日封?
咪好多客趕唔切飛機?

我黎得4個月 有無得問d簡單問題
留學有冇得借類似grant loan果啲 畢業出黎自己還番學費???
留學有冇得借類似grant loan果啲 畢業出黎自己還番學費???

你唔係當地人 但當地政府會借錢比你?
無聽過喎 獎學金就有
巴打有冇趣搞集運
巴打有冇趣搞集運

有錢賺咪搞
有冇大阪燒店舖推介
有冇大阪燒店舖推介

我好憎燒汁 我唔食大阪燒
一開始中介要比幾錢?
一開始中介要比幾錢?

唔使 佢收對家錢
想睇下邊間學校岩自己係咪都係就咁google搵???
定係去果啲留學會睇
想睇下邊間學校岩自己係咪都係就咁google搵???
定係去果啲留學會睇

搵中介睇啦 人地有齊資料比較 你睇完可以唔搵佢搞既啫
上年都係大阪exchange過半年輕輕留名
樓主住宿34000算平喎係dorm?
我住單人apartment 學校幫我搵都要42000一個月

我唔識分dorm啫係點其實
4月中去心齋橋,你係咪要辣椒油同檸檬茶
黎緊去東京一間大學exchange 依家睇完大家既comment 好後悔

巴打我都係去東京喎
邊間

即係學校宿舍,我諗你嗰d應該唔係。

即係學校宿舍,我諗你嗰d應該唔係。

唔係學校的

上面有我line

上面有我line

加左請hihi我
Hi 咁岩既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞