大阪留學中,你問我答

696 回覆
30 Like 4 Dislike
知唔知有無好食既煎雞飯,係到住咗成年都搵唔到好食。好掛住香港吉野家

無呀 我好掛住花生眉豆雞腳湯

我都好想飲 無雞腳買

有呀 你都係大阪?日本橋果頭有雞腳賣 但我想飲媽咪煲隻味
知唔知有無好食既煎雞飯,係到住咗成年都搵唔到好食。好掛住香港吉野家

我都好想飲 無雞腳買

係啊,不過我住池田市。日本橋即係黑門市場入面? 搵日去買先
平時自己煮開咩野食?

會唔會食唔起生果?
巴打打算讀幾多年?
照你上面咁計....讀一年連住食都要HKD11-12萬一年啦wor?
係咪最平架啦?
利申: 有興趣想讀, 24歲

難波邊到有得買?

關西機場禁區
學校多唔多日本人?
屌左架妹未?

日本語語言學校係比唔識日文的人來讀日文
得老師先會係日本人
屌左,用tinder

tinder好多男人用架喎,gay?

你up乜 你有無用過tinder?

有,去外國旅行果時諗住用tinder搵下鬼妹屌,但80%都係男人用戶,而且啲女

你set左對女性感興趣就唔會有男人出架喎
自己又唔係咩新鮮蘿蔔皮 免費比你屌 屌得落就得啦 仲想點

哇屌 咩都屌得落咁點得
去搵女留學生 尤其係long d個d
大家身處異地 需要d安慰

我都好想飲 無雞腳買

你個名同我有d似
日本妹點睇香港人/終國人
可唔可以講多d tinder 識嘅日本妹

我點知佢地點睇 唔會走去問 你點睇我呢個種族? 好戇鳩啫 加上日本人咁假 就算唔鐘意我覺得都唔會講 即使我真係咁戇鳩咁問呢條問題
無乜特別 屌閪都係咁屌架啦 又唔會同佢地交心

講得好
唔明屌日本妹有咩咁特別

我都好想飲 無雞腳買

我明 我返香港果陣都係同阿媽講我要飲花生雞腳湯
你覺得大阪有咩好食

難波邊到有得買?

應該機場會有 高島屋都有機會有

唔係東京先有?
日本買野同香港買野價錢係咪差不多
衫褲鞋

我都好想飲 無雞腳買

唔係黑門入面 有個建築物叫上海新天地 賣華人野
平時自己煮開咩野食?

會唔會食唔起生果?

微波食物 煮都係煮公仔面
爛命一條

我唔鐘意食水果 但桔同奇異果好平
巴打打算讀幾多年?
照你上面咁計....讀一年連住食都要HKD11-12萬一年啦wor?
係咪最平架啦?

出外國讀書 計到岩岩好 都覺得貴 我建議你唔好去
你會好辛苦 我間學校係出名平 我住果個價錢亦非常平
學校多唔多日本人?
屌左架妹未?

日本語語言學校係比唔識日文的人來讀日文
得老師先會係日本人
屌左,用tinder

tinder好多男人用架喎,gay?

你up乜 你有無用過tinder?

有,去外國旅行果時諗住用tinder搵下鬼妹屌,但80%都係男人用戶,而且啲女

你set左對女性感興趣就唔會有男人出架喎
自己又唔係咩新鮮蘿蔔皮 免費比你屌 屌得落就得啦 仲想點

哇屌 咩都屌得落咁點得
去搵女留學生 尤其係long d個d
大家身處異地 需要d安慰

有咩所謂 睇係點睇 我覺得起碼有得屌 好過自瀆
日本妹點睇香港人/終國人
可唔可以講多d tinder 識嘅日本妹

我點知佢地點睇 唔會走去問 你點睇我呢個種族? 好戇鳩啫 加上日本人咁假 就算唔鐘意我覺得都唔會講 即使我真係咁戇鳩咁問呢條問題
無乜特別 屌閪都係咁屌架啦 又唔會同佢地交心

講得好
唔明屌日本妹有咩咁特別

又唔係屌佢護照 日唔日本有咩分別 都係黃皮膚 一撚樣
你覺得大阪有咩好食

無野好食 你去旅行 食幾日 新鮮感 就過癮
日日食 你頂唔順 始終口味唔同

難波邊到有得買?

應該機場會有 高島屋都有機會有

唔係東京先有?

唔係 只係原產或成名時係東京 日本d國際機場實有賣
日本買野同香港買野價錢係咪差不多
衫褲鞋

歐美牌香港平d
日牌日本平d
炒價野差不多 日本可能貴小小
巴打打算讀幾多年?
係咪最平架啦?

出外國讀書 計到岩岩好 都覺得貴 我建議你唔好去
你會好辛苦 我間學校係出名平 我住果個價錢亦非常平

係外國讀書一直都係我個夢想黎
美國澳洲個d去唔起, 只可以自己儲錢自資去
打算做多幾年野, 儲多d完成自己既夢想..
日本d屋咪好平既..? 我成日都有留意日本d樓價
如果我唔讀書我可能會儲一大筆錢投資日本樓
未來自住/租比人做airbnb...點都好..
用呢樣野黎做我以後既事業...
巴打打算以後條路點行? 讀完日文留係日本做野?
日本多唔多gay佬
當年同過個雙性戀日本仔同居
一開始唔知 知左驚到震
仲要試過同個日本仔搵番黎個d sp玩多p
咩都比佢睇曬
諗番都驚驚地
日常啲食物價格同香港差幾遠?

我都好想飲 無雞腳買

我知邊間啦,屌。大街日本橋往新世界方向右手邊,好大陸feel個間野 次次行過太大陣大陸味無入過去睇

我都好想飲 無雞腳買

我知邊間啦,屌。大街日本橋往新世界方向右手邊,好大陸feel個間野 次次行過太大陣大陸味無入過去睇

係呀 大陸味果間 樓上有中華超市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞