[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
1.【水機娘】 | 輔助Type(20%) | 對受詛咒敵人7倍攻/陷阱傷害4.5倍 | 減傷30%
2.【光裝姬】 | 輔助Type(20%) | 對受詛咒敵人5倍攻/陷阱傷害4.5倍 | 減傷30%

真係無眼睇

見到真係好嬲

(屌你荻原肯上修光裝未)

用念力屌柒四眼仔博佢24號上修啦
1.【水機娘】 | 輔助Type(20%) | 對受詛咒敵人7倍攻/陷阱傷害4.5倍 | 減傷30%
2.【光裝姬】 | 輔助Type(20%) | 對受詛咒敵人5倍攻/陷阱傷害4.5倍 | 減傷30%

真係無眼睇

見到真係好嬲

唔好講光裝住
你睇下果5條古龍

有無巴打幫手睇下主升邊隊同升邊隻好

真係無眼睇

見到真係好嬲

唔好講光裝住
你睇下果5條古龍

果5條古龍除左覺醒之外冇得救
白金抽重置姐係點 我係咪要星期五前上到100lv

我而家未夠登入30日咁我上到100LV抽唔抽到

有,係2張黎

100lv同登入日數

有,係2張黎

100lv同登入日數

咁我加把力打副屬肥仔睇下趕唔趕到先

有,係2張黎

100lv同登入日數

100LV好快架咋喎
你打第三行, 技術地下城, 有兩倍經, 應該最有效率
同埋可以刷石
No.1723起手好唔好
條首抽link冇講呢隻

有,係2張黎

100lv同登入日數

100LV好快架咋喎
同埋可以刷石

唔多經喎
係未要打到底

有,係2張黎

100lv同登入日數

改左做7日
100lv 無改到
我既理解係 佢會重置
姐係未重置前 你已經有得抽
重置完 會再有得抽
所以前後係4抽

有,係2張黎

100lv同登入日數

100LV好快架咋喎
同埋可以刷石

唔多經喎
係未要打到底

http://sb.aaa5207577.net/%E6%8A%80%E8%A1%93%E5%9C%B0%E4%B8%8B%E5%9F%8E/
打後少少, 乘完1體有800經, 150lv以下應該都可以靠打佢慢慢升
不過雙經得返唔夠兩日
慢慢升嘅意思唔係龜速
係唔使等體力穩穩陣陣咁升上去
慢慢升嘅意思唔係龜速
係唔使等體力穩穩陣陣咁升上去

我而家85LV 應該夠時間上既
唔該晒巴打
No.1723起手好唔好
條首抽link冇講呢隻

暗機娘喎
最佳首抽喎

真係無眼睇

見到真係好嬲

唔好講光裝住
你睇下果5條古龍

古龍都慘
但係光裝個情況係
其餘四隻姊姊都仲未比人完全取代到
水暗唔洗講,一直都好勁(暗裝優質隊員)
木裝上修完都勁返好多
火裝情況都比較差,但起碼可以當短反用
光裝係比水機完美包圍
打副屬肥仔一日就上到100LV
可惜抽到隻廢野好似
NO944
有無巴打玩台版
新手留名
新手留名

有冇公會收留小弟

新手留名 刷左兩個首抽 好攰
新手留名

有冇公會收留小弟

me too

真係無眼睇

見到真係好嬲

唔好講光裝住
你睇下果5條古龍

古龍都慘
但係光裝個情況係
其餘四隻姊姊都仲未比人完全取代到
水暗唔洗講,一直都好勁(暗裝優質隊員)
木裝上修完都勁返好多
火裝情況都比較差,但起碼可以當短反用
光裝係比水機完美包圍

加速攻救唔救到
右邊個隻咩黎
無啦啦亂入一招秒我全隊
搞到我宜家冇體升lv
只求升lv打進化素材最快?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞