[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
最上層放棄,試晒box所有可能隊伍都過唔到

無新暗惡實在太難打,搵唔到其他棋替代佢,
倍攻+無敵,一隻棋做到兩隻棋嘅野

【攻略】サナーレスの塔棺王暗塔攻略要點及組隊心得
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25691&snA=18661

有曬咪隊過到
你可以試下處女座加冥王既
我有新暗惡但係隊隊都冇練過,一係就差一隻打都打唔到

呢條link我都po過,無處女座

睇錯,唔係呢條link
升技到底點計嫁 兩隻兩隻係咪好啲?

食左8隻都未升
神級啲boss好勁
一下都扣五位數
係咪要全隊滿等先夠打嫁

我冥都過唔到

咩冥? 冥關 個定位開始轉左做有指定方式過 唔單純係用暴力/走位

海牙,仙靈山都過唔到

海牙 個隻補血寵?
成500萬血 .... 非正常新手打到嘅關
除非你走棋好叻
有人新手帳 用咒過....
仙靈山 血唔高 但有減傷盾 應該仲有內建防
仲有秒殺陷阱 係麻煩啲
要睇下你有咩大傷害啲技能 / 純加攻 陷阱? 定大炮
(老手表示 仙靈山 2回解決

新手表示得2隻三週年限定木機娘,木惡魔
,火機娘,光獸操咁囉

你邊到會打唔到
屌 你講個啲 我一隻都無

食左8隻都未升

機率 睇彩數

食左8隻都未升

有2倍up個陣,4技前係必升,
之後愈高lv愈難升,
一切都係運
好耐之前玩過 記得果陣最勁係 KAP>暗天>龍王
好彩抽到Kap 打左好多關
依家呢d係咪廢晒?
想重玩 但幾時先有限定抽?
點組可以過第十層?

順便問下咁樣刷唔刷到企鵝爸媽

11F用拳隊俾人打到傻 有冇其他隊可以試
神級啲boss好勁
一下都扣五位數
係咪要全隊滿等先夠打嫁

我冥都過唔到

咩冥? 冥關 個定位開始轉左做有指定方式過 唔單純係用暴力/走位

海牙,仙靈山都過唔到

海牙 個隻補血寵?
除非你走棋好叻
仲有秒殺陷阱 係麻煩啲

,火機娘,光獸操咁囉

你邊到會打唔到

得2木機娘升滿,其他仲升緊
點組可以過第十層?

順便問下咁樣刷唔刷到企鵝爸媽

11F用拳隊俾人打到傻 有冇其他隊可以試

陷阱隊
加 暗神威
我用水機 光裝 暗神威 火滅
好耐之前玩過 記得果陣最勁係 KAP>暗天>龍王
好彩抽到Kap 打左好多關
依家呢d係咪廢晒?
想重玩 但幾時先有限定抽?

現時長期有限定,係睇有幾多隻,
現時個pool係新限up,
得新限同火古龍,2隻都麻麻

Keroro就復刻,KAP會覺醒進化
一開始玩到時女神就冇用
想回坑 但個fd話而家冇限定抽唔好開住
係咪應該聽佢講等有限先開會好d?
一開始玩到時女神就冇用

現時有限,但隻限唔算勁,

最好3月13日前開,登入數夠2日送裝姬
一開始玩到時女神就冇用

咁冇限有冇邊隻可以建議用黎開波?
我抽左幾十隻都比個fd話廢,冇用
一開始玩到時女神就冇用

第19頁我打左個限定比較,可以參考下,

另外可以睇post頭條link

新個隻我會評OK
一開始玩到時女神就冇用

新個隻我會評OK

我意思係而家冇限定抽(得1隻新)
係咪應該都係等到13號前搏佢有限定抽先開局?
一開始玩到時女神就冇用

新個隻我會評OK

我意思係而家冇限定抽(得1隻新)
係咪應該都係等到13號前搏佢有限定抽先開局?

我諗你照刷而家up既新限照開玩住先 玩兩日有多隻裝姬 起碼叫兩限 儲石等轉pool la

唔好再入黎呀

你木J頭
打依家隻火反擊同隻屁王返黎就過到

屁王係邊隻
火反見會封十字以為無用冇打##
宜家打番先
火古龍技係咪應該刷滿技佢?

有冇咩關係新手應該刷 求教
見巴哈有人用呢隊過11關,諗住試下
見到王唔識玩,隻火惡俾倅打死

Btw唔試了,反正得個暗果,頂層又一定過唔到
[img]https://na.cx/i/0L6bAfc.jpg[/ig]

我咁過
[img]https://na.cx/i/0L6bAfc.jpg[/ig]

我咁過

我用木機 木機anni. 木裝 新暗惡
入王關有3回合可以無敵
[img][url]https://na.cx/i/0L6bAfc.jpg[/ig][/url]

我咁過

邊有咁多限
零課玩家,無一隻操,機娘系列
玩到390lv, 靠既係暗裝拳隊同水裝炮隊
其他咩反擊hp心心輔助隊唔識玩
[img][url]https://na.cx/i/0L6bAfc.jpg[/ig][/url]

我咁過

邊有咁多限
零課玩家,無一隻操,機娘系列
玩到390lv, 靠既係暗裝拳隊同水裝炮隊
其他咩反擊hp心心輔助隊唔識玩

用Hp 隊 加隻暗神威
覺醒暗神威爆陷阱 唔係講笑
盡可能唔好帶飛
個啲水塔兵仔 有對空
神級啲boss好勁
一下都扣五位數
係咪要全隊滿等先夠打嫁

我冥都過唔到

海牙,仙靈山都過唔到

海牙 個隻補血寵?
除非你走棋好叻
仲有秒殺陷阱 係麻煩啲

,火機娘,光獸操咁囉

你邊到會打唔到

我用隻不意打破盾 唔貪刀企斜角 再倍攻過左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞