[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
終於比我過到啦
首抽暗封 但一個隊員都冇
係咪應該快d儲50石是但抽返d火暗做隊員?

我都係暗龍首抽
諗住3隻滿技飛龍頂到下次大up

即係邊隻?
幾多星?
火定暗?

我都係暗龍首抽

即係邊隻?
幾多星?
火定暗?
光個神級騎士易定恐龍
光個神級騎士易定恐龍

應該2週年神級騎士比較易

我都係暗龍首抽

即係邊隻?
幾多星?
火定暗?

佢應該講緊主線第4關個隻

試xx山
光個神級騎士易定恐龍

易好多😂😂
恐龍 困難 升rank幾快
一場2萬幾經 岩岩新玩可以打呢關黎升rank
光個神級騎士易定恐龍

易好多

其實啲恐龍有乜用

其實啲恐龍有乜用

雙週地下城....
無乜用...
當然 無棋用 都要用
但你多少少棋 啲5星棋 你就會忘記

我都係暗龍首抽

即係邊隻?
幾多星?
火定暗?

佢應該講緊主線第4關個隻

試xx山

呢隻?
唔係龍黎架喎

其實啲恐龍有乜用

雙週地下城....
無乜用...
當然 無棋用 都要用
但你多少少棋 啲5星棋 你就會忘記

已經有一堆唔係好砌得埋嘅七星
主線嗰個乜乜沙丘點過
google唔到
主線嗰個乜乜沙丘點過
google唔到

你遇到二代限亂入?
主線嗰個乜乜沙丘點過
google唔到

你遇到二代限亂入?

應該係 幾千幾千咁噴死
btw嗰個tag係咪有亂入咁解, 係嘅話點解肥雞都有呢個tag?
主線嗰個乜乜沙丘點過
google唔到

你遇到二代限亂入?

應該係 幾千幾千咁噴死
btw嗰個tag係咪有亂入咁解, 係嘅話點解肥雞都有呢個tag?

個Tag係代表亂入機率up,

另外,元素湖(副屬關)/肥料關有時都會有tag,
代表高星素材出現率up
主線嗰個乜乜沙丘點過
google唔到

你遇到二代限亂入?

應該係 幾千幾千咁噴死

個Tag係代表亂入機率up,

另外,元素湖(副屬關)/肥料關有時都會有tag,
代表高星素材出現率up

明白

[img]http://vignette4.wikia.nocookie.net/summonsboard/images/f/f3/%E3%83%AC%E3%83%83%E3%83%89%E3%82%B4%E3%83%BC%E3%83%AC%E3%83%A0d.jpg/revision/latest?cb=20140222161207[img]
呢隻?
唔係龍黎架喎

關名係試xx山

暗4星,隻野個名就係飛龍

見到啦 thanks
諗緊繼續用木裝做隊長帶暗封 木鈙事好
定刷3隻飛龍用暗封做隊長好
.........
頂住光騎士神級廢到.......
之前見神一直唔敢打
鮫牙神都勁過佢

[img][url]http://vignette4.wikia.nocookie.net/summonsboard/images/f/f3/%E3%83%AC%E3%83%83%E3%83%89%E3%82%B4%E3%83%BC%E3%83%AC%E3%83%A0d.jpg/revision/latest?cb=20140222161207[img][/url]
呢隻?
唔係龍黎架喎

關名係試xx山

見到啦 thanks

木裝冇回血寵好擇駛

[img][url]http://vignette4.wikia.nocookie.net/summonsboard/images/f/f3/%E3%83%AC%E3%83%83%E3%83%89%E3%82%B4%E3%83%BC%E3%83%AC%E3%83%A0d.jpg/revision/latest?cb=20140222161207[img][/url]
呢隻?
唔係龍黎架喎

關名係試xx山

見到啦 thanks

木裝冇回血寵好擇駛

一定係木裝

如果打得過練技關,
最好幫木鈙事升下技

呢隻?
唔係龍黎架喎

關名係試xx山

見到啦 thanks

木裝冇回血寵好擇駛

一定係木裝

如果打得過練技關,
最好幫木鈙事升下技

咁樣買隻暗封返黎好似冇左意義咁

呢隻?
唔係龍黎架喎

關名係試xx山

見到啦 thanks

木裝冇回血寵好擇駛

一定係木裝

如果打得過練技關,
最好幫木鈙事升下技

咁樣買隻暗封返黎好似冇左意義咁

暗封儲完隊員先,你無倍攻都做唔到25倍,
但木裝姬開佢招技就可以21倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞