[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
終於過到火滅
仲開心過中限定

參考呢隊過
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=25691&sn=123466&subbsn=0

呢關係咪會向低lv隱藏

150Rank up
終於過到火滅
仲開心過中限定

參考呢隊過
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=25691&sn=123466&subbsn=0

呢關係咪會向低lv隱藏

150Rank up

終於過到火滅
仲開心過中限定

咁我幫你中限定
終於過到火滅
仲開心過中限定

參考呢隊過

鋼炎鳥 屁股,
真係居家必備
而家先開始刷日版首抽係咪太遲?

雖然過左週年UP,
但送裝姬只係去到3月15日
同埋白金抽就重置,而家升到100lv抽左佢,
重置後再抽多次

現時個pool都多限定,係無up咁解,
又或者等過多一陣,
睇下新限定會唔會係變態野再刷
終於打嬴

雖然過左週年UP,
重置後再抽多次

又或者等過多一陣,

第一抽有無限定出 刷左2日都得d廢野

雖然過左週年UP,
重置後再抽多次

又或者等過多一陣,

第一抽有無限定出 刷左2日都得d廢野

有 不過因為依家無up 係難中啲
討伐完咗
廢鳩公會70都無
其實不和女神除左啲佢入唔到既關之外,係咪好似真係冇野剋到佢

自從有佢同火創,去到王關已經贏左,但佢又好似冇上位寵

不過都好既,至少係一隻平民神寵,火滅好多隊都靠佢,好過pad

睇完pad個生放送,我愈黎愈覺得sb愈做愈高質

不過都好既,至少係一隻平民神寵,火滅好多隊都靠佢,好過pad

點睇完呀仲live緊喎

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

事實亦證明個生放送真係廢到哭
啲究進
連登新手
原來呢到有sb同好
留個名先
完左新火滅 繼續養生圖板
雖然好似月尾(即係下個星期?)出暗塔?
連登新手
原來呢到有sb同好
留個名先

希望塔王能力會有驚喜
連登新手
原來呢到有sb同好
留個名先

希望塔王能力會有驚喜

應該唔會弱得去邊
最少兩塔寵都無令我失望
無課既小弟經常用水塔作大殺傷力既速刷炮隊隊員
原來開左新post

新火滅好一般, 不過有d似舊塔寵既能力設定
可能想調返轉整返勁塔寵既能力

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

啲究進

然而sb既生放送都係咁垃圾
唯一好既地方只有送裝姬

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

啲究進

唯一好既地方只有送裝姬

淨係效率已經贏左啦sb
2個鐘講晒會出d咩覺醒+降臨+合作+練技關,講埋送既獎勵
pad 5個鐘係度9up 最後半個鐘先有野睇,屌佢老尾晒撚晒d時間
終於刷到有隻木裝姬 開得
終於刷到有隻木裝姬 開得

依家個池 唔係應該刷暗龍女咩
前期靠速攻回血所得既5倍攻
後期有一隻暗裝/暗操 完全係另一個層次既傷害

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

啲究進

唯一好既地方只有送裝姬

淨係效率已經贏左啦sb
2個鐘講晒會出d咩覺醒+降臨+合作+練技關,講埋送既獎勵
pad 5個鐘係度9up 最後半個鐘先有野睇,屌佢老尾晒撚晒d時間

最少sb而家岀既解放都叫可以令到啲冇人用既寵上番場丫
pad而家啲轉生丫,究進丫,最多只會令你覺得多隻野用,但跟本冇解決佢原本既問題,唔似得以前岀覺醒羅馬神咁

週年唔中細up中
不過新手係咪用唔起?
我見好似要升滿技先勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞