[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
其實唔求暗封既話
火機娘係咪已經開始
首抽左成晚心灰意冷
申利 乜都唔識

一定後悔
其實唔求暗封既話
火機娘係咪已經開始
首抽左成晚心灰意冷
申利 乜都唔識

暫時用暴力方法 暗封龍士係可以輾晒全部最難嘅關卡
雖然要有各類型隊員幫手 但暴力情度係難以想像
Eg 啱啱琴晚完左一個神降 2千5百萬血到
暗封龍士帶隊嘅反擊可以一下秒(要暗裝+一隻合作大獎)甚麼溢傷到成億
火機娘都係好棋黎 但暗封龍士會更op
點組可以過第十層?

順便問下咁樣刷唔刷到企鵝爸媽

第10層 我係同佢鬥快 無用減傷 回血 ls

3週年木機 好似係減傷+回血ls? 唔肯定 因為我無 係嘅話 用啲大力啲+盡可能木屬嘅 應該就會磨得死
寧願打少啲combo都唔可比佢打
同埋要記下啲炮位
自膠
唔記得覆打果關個到
暗機娘 一個反擊已經收呀媽
350*40*6*9 = 75萬6 反魂 副屬都唔洗
至於呀爸呢(300萬血)
小弟唔建議用要覺醒嘅 因為要打到覺醒玉到夠數 好晒時間 + 用運氣
350*40*6*9 *2 =151 萬2
(要反魂) 若果另加一隻最少2倍攻比暗機娘 就一下收(但有啲倍攻會觸發果爸地圖炮
(全部要反雙箭頭)
(其他3隻可以換一換lol)
兩週年(神)個任務係咩?用埋佢做隊長過都唔得
算唔算破壞平衡

有希望喇,不過冇練貓頭鷹

用之前悲鬥隻野做隊長

見到呢隊 諗住試下
打魂先
暗神威 入坑所有 快啲練啦
自膠
唔記得覆打果關個到
暗機娘 一個反擊已經收呀媽
350*40*6*9 = 75萬6 反魂 副屬都唔洗
至於呀爸呢(300萬血)
小弟唔建議用要覺醒嘅 因為要打到覺醒玉到夠數 好晒時間 + 用運氣
350*40*6*9 *2 =151 萬2
(要反魂) 若果另加一隻最少2倍攻比暗機娘 就一下收(但有啲倍攻會觸發果爸地圖炮
(全部要反雙箭頭)
(其他3隻可以換一換lol)

唔該巴打
[img]https://holland.pk/4lfdkgyt[img]

見到呢隊 諗住試下
打魂先
暗神威 入坑所有 快啲練啦

光暗真係SB親生仔

無新暗惡,繼續試其他
課左1500
淨係中木創同光古龍
心滿意足
課左1500
淨係中木創同光古龍
心滿意足

1500咪成4packs
機率好似真係好低

用悲鬥隻boss做隊長

熱砂招幕會員

這裡歡迎各位熱愛Summons Board的玩家加入,
本公會自開服後數天後成立,歷經各種戰役下不斷成長。這處有輕課重課玩家,亦有上班/學生/休閒玩家,不管你是那種類型,這裹都歡迎你。
未來將會有協力系統,因此團友間的溝通亦變得非常重要,未加入line group的團友請盡快加入,增加協力戰的勝算。
另外,這處亦都歡迎休閒玩家加入我們的LINE群組,一起討論有趣的玩法、心得、抽棋分享等,感受非一般的遊戲體驗。

基本要求:
[*]GVM 30億傷, 150ap[/*]
[*]Pvp 58000 bp[/*]
[*]200 rank或以上[/*]
[*]要加入LINE chat group經常交流[/*]

本公會特色:
1. 優質公會加成, Hp : 1635, 攻: 57.2, 爆擊: 12.2%
2. Gvm長期200體, 享受每月獲得50體水, 100多隻甜鷹的福利
3. 即時最新神降討論及攻略,無論你要求重課暴力壓制,輕課穩中求勝,或是SM無課玩法,這裏都能滿足你。
4. GVM期間,由於癲佬眾多,很有機會打了30億傷也未能成功消AP 。

有意加入者請add line id : oshathegreat, 並send以下圖片給Osha:
1. pvp排名圖(連bp數),
2. 為顯示你每次PVP均有合資格的分數,請cap低最近2次PVP達到UE++之信件及6星PVP棋的圖
3. Gvm貢獻圖
課左1500
淨係中木創同光古龍
心滿意足

機率好似真係好低

試下4packs乜都冇
課左1500
淨係中木創同光古龍
心滿意足

機率好似真係好低

試過4packs乜都冇
媽啊 我抽左2日終於抽到啦
個機率真係低到
抽到暗龍女之後係未等10抽 抽隊友

唔好等儘快儲50石抽左佢
個pool聽朝就完
照例會係伏up
唔夠50石都可以抽

個pool聽朝就完
照例會係伏up
唔夠50石都可以抽

其實暗龍女要咩隊友
我唔係好明佢個技能

個pool聽朝就完
照例會係伏up
唔夠50石都可以抽

其實暗龍女要咩隊友
我唔係好明佢個技能

隊長技要火/暗屬既攻擊/hp type隊員
回30%血果rd有5倍攻,有倍攻再5倍,姐係可以25倍攻再乘倍攻倍率
自己招技係每rd補血4000配回血魂可以每rd補4500
姐係要隊員hp低過15000
宜家個pool最好要抽中邊隻?
第10關打到灰
光裝做隊長, 用埋翠木惡都打唔羸
我係唔係要del game
有冇巴打教我玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞