[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
第10關打到灰
光裝做隊長, 用埋翠木惡都打唔羸
我係唔係要del game
有冇巴打教我玩

巴打有無水屬神關個隻騎士?
配成隊水屬高攻寵 同佢鬥快
首抽路西法 開?
第10關打到灰
光裝做隊長, 用埋翠木惡都打唔羸
我係唔係要del game
有冇巴打教我玩

巴打有無水屬神關個隻騎士?
配成隊水屬高攻寵 同佢鬥快

巴打我真係當你神咁拜
用水屬神關騎士隊長, 即係自己打自己, 再用水屬對空隊員
兩隻死前ko左隻王
●全限定系列首抽簡介:
.獸王 【隊員向】
.獸帝 【火/水OK】【暗普通】【光/木弱勢】
.裝姬 【水/木推介】【火OK】【暗光隊員向】
.古龍 【普通】
.三創神 【最佳首抽】
.獸操士 【光最佳首抽】【火/木/水/暗普通】
.機娘 【最佳首抽】
.封龍士【暗最佳首抽】 【火推介】【光普通】

*最佳首抽>推介>OK>普通>弱勢

●隊長技排行:
*注意1,4隻棋一隊,無話邊1隻最強,要睇技能搭配,有隊長都要有隊員,一隊攻略全部關卡係唔可能!

*注意2,排名唔係絕對,視乎觀點與角度,
而以下排名係綜合 泛用性/攻擊/防守,而且無考慮主動技

*簡寫說明:
-C代表Combo
-(X)+(Y) 代表必須是(X)屬性兼且是(Y)Type
-可組隊員%即係隊員佔全體棋寵%(高=泛用),假設各Type/屬性數量平均

直接倍攻排名:
( 名 | 組隊條件(可組隊員%) | 倍率(攻) | 防守力(倍血/減傷/回血) | 額外能力 )

1.【火創神】 | 攻撃Type(33%) | 4.5倍攻 | 每Turn回血2000

2.【木創神】 | 平衡Type(33%) | 3.5倍攻 | 1.8倍血 | 受到攻擊後令敵人受到3000無視防禦傷害

3.【火獸帝】 | 火或平衡(46.7%) | 3.3倍攻 | 2倍血

4.【古龍系列】 | 對應屬性(20%) | 3.2倍攻 | 1.8倍血 | 對應副Type額外能力

5.【暗獸帝】 | 暗或HP(46.7%) | 2.8倍攻 | 2倍血

有條件倍攻倍血:
( 名 | 組隊條件1[2](可組隊員%) | 倍率(攻)1/2/3 | 最大倍率(攻) | 防守力(倍血/減傷/回血) )

1.【木機娘】 | 木暗(40%) | 直接2.5倍攻/木暗合擊3.6倍 | 最大9倍 | 2倍血

1.【光機娘】 | 光火(40%) | 直接2.5倍攻/光火合擊3.6倍 | 最大9倍 | 2倍血

2.【水創神】 | HP Type(33%) [+光水(13%)] | 直接3倍攻/水光合擊3倍 | 最大9倍 | 2倍血

3.【光獸操士】 | 光(20%) [+平衡 Type(6.7%)] | 直接3.2倍攻/光+平衡4C 2.5倍 | 最大8倍 | 減傷50%

3.【暗封龍士】 | 火暗 [+HP或攻擊][+本身血量少於13333或15000(滿回血魂)](?<26.7%) | 回血30%以上 5倍攻/火暗+HP攻擊 攻擊BUFF狀態5倍 | 最大25倍 | 60%減傷

4.【水獸帝】 | 水或攻擊(46.7%) | 6C 4.5倍攻 | 40%減傷

5.【火封龍士】 | 火或平衡(46.7%) [+炮Type(9.3%)] | 直接2倍攻/技能傷害4倍 | 最大倍率[炮擊]8倍 | 40%減傷

6.【水獸操士】 | 水(20%)[+平衡(6.7%)] | 水3.5倍攻 | 平衡1.8倍血/水+平衡30%減傷

7.【火獸操士】 | 火(20%)[+攻擊(6.7%)] | 火3.8倍攻 | 攻擊1.8倍血&每Turn回血1500

8.【暗獸操士】 | 暗(20%)[+反擊(4%)] | 暗3.2倍攻/反擊Type反撃時1.5倍 | 最大4.8倍反撃 | 暗1.8倍血

9.【光封龍士】 | 光或攻擊(46.7%)[+拳頭(9.3%)] | 光或攻擊2倍攻&攻擊BUFF狀態2倍/拳頭Type 7C 3倍 | 最大倍率12倍 | 無防守力增幅

副Type隊長:
炮Type
【水裝姬】 | 炮Type(20%) | 炮擊傷害7.3倍 | 2.6倍血

*炮Type隊長有其他選擇,但水裝姬仍屬一線

拳頭Type
1.【火機娘】 | 拳Type(20%) | 4C 3.5倍攻/8C 9倍 | 8C吸血30%

2.【暗裝姬】 | 拳Type(20%) | 8C 6.4倍攻 | 8C吸血15%

*暗裝姬已變成隊員向,與火機娘相差甚遠

防禦Type
1.【木裝姬】| 防Type(20%) | HP70%以上6倍攻/爆擊時3.5倍 | 最大21倍 | 40%減傷

2.【木獸操士】 | 木光暗(60%)[+防Type(12%)] | 木光暗直接2倍攻/防Type HP60%以上3.5倍/防Type HP5%以下10倍 | 無防守力增幅

*木裝姬自從上修後超強大,頂級防禦Type隊長,木裝姬主動技集 回血/無敵/必爆撃,而且不限Type,作為隊長隊員都非常強,唯一問題係需要有補血隊員維持血線

輔助(陷阱)Type:
1.【水機娘】 | 輔助Type(20%) | 對受詛咒敵人7倍攻/陷阱傷害4.5倍 | 減傷30%

2.【光裝姬】 | 輔助Type(20%) | 對受詛咒敵人5倍攻/陷阱傷害4.5倍 | 減傷30%

*水機娘>>>光裝姬

反撃Type:
1.【暗機娘】 | 反撃Type(20%) | 反撃時9.2倍攻 | 50%減傷&每Turn回血1500

2.【火裝姬】| 反撃Type(20%) | 反撃時9倍攻 | 2倍血 | 受到攻擊後令敵人受到2000無視防禦傷害

*暗機娘不至於完全取代火裝姬,但整體價值暗機娘更高,有極高生存力(減傷+回血),3Turn 40倍反撃亦增加容錯率
改一改返暗封龍士評價

低於15000血嘅棋,比之前想像中多,
HP Type好多都過,但攻擊Type就絕大部分都符合
首抽路西法 開?

首抽請刷限定
首抽路西法 開?

首抽請刷限定

即係暗封龍士?
首抽路西法 開?

首抽請刷限定

即係暗封龍士?

唔一定嘅

雖然現時最威係佢,但都有弱點,
有一種Debuff封血上限,
當血量到達左上限,補血量會變0
首抽路西法 開?

首抽請刷限定

即係暗封龍士?

巴打上面篇長文話係咪話三創神求其一隻都開得?
岩岩刷到木創神
首抽路西法 開?

首抽請刷限定

即係暗封龍士?

岩岩刷到木創神

木創神唔怕無隊員,技能有彈性

暗封龍士大大力,但如果無課,
可能玩好耐先湊到好隊員
首抽路西法 開?

首抽請刷限定

即係暗封龍士?

岩岩刷到木創神

可能玩好耐先湊到好隊員

咁我開局
首抽路西法 開?

首抽請刷限定

即係暗封龍士?

岩岩刷到木創神

可能玩好耐先湊到好隊員

咁我開局

講多2句,
講爽快一定係暗封龍士,
湊到隊員,真係可以「輾壓」現時絕大部分關
最大25倍攻

木創就3.5倍攻,打高難度關,
真係要諗下搭配去過

如果真係木創開,希望你唔會後悔
唔知邊隻打邊隻可以去青怡攻略睇

同埋暗封個組隊能力比想像高
因為2隻就做到人地4隻既輸出
所以好多插件過萬5血都可以玩
媽呀 我都得左喇
終於可以開 多謝之前各位提我會後悔先有心機刷到E家
申利琴晚通頂刷得個吉
媽呀 我都得左喇
申利琴晚通頂刷得個吉

睇到都覺得chur
希望巴打係裝姬免費抽 中暗裝
然後就會追上大半嘅進度
Between
遲下出合作 除非好有愛
唔係唔好11連 你會後悔
雖然合作大獎通常都好撚屈機
Eg 鋼鍊兄弟 圓神 魔焰 依莉
但偽金棋會超絕up
Between
遲下出合作 除非好有愛
但偽金棋會超絕up

無課1,2抽搏下好喇
11連抽落去會絕望
Between
遲下出合作 除非好有愛
但偽金棋會超絕up

無課1,2抽搏下好喇
11連抽落去會絕望

不過我記得keroro中獎率唔差
除左kap之外都唔難中
講緊第1次合作
我想問呢隻GAME個引繼到底係點
睇完巴哈唔係好明
睇完巴哈唔係好明

佢唔同pad,無連住google
你申請引繼佢會比封信你,入面有id同1次password,限期好似1個禮拜
之後要再隔1個月先可以再申請
睇完巴哈唔係好明

你申請引繼佢會比封信你,入面有id同1次password,限期好似1個禮拜

咁即係冇野可以綁住個AC???
咁如果手機無啦啦壞左之類咁點算
媽呀 我都得左喇
申利琴晚通頂刷得個吉

五份一機率中暗裝
其實唔難
加油巴打
睇完巴哈唔係好明

咁即係冇野可以綁住個AC???
咁如果手機無啦啦壞左之類咁點算

巴哈search備份好似有教
an機copy jp.gungho.bm 果個file自己save低
ios唔知
總之影低id先第時唔見都可以send信比官方搵
暗塔第九關
大家用咩隊過
卡緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞