[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

Ed 素材邊到打到

左邊2隻係神降,
左1可以去入坑許可所開關打,關名係xxxx城壁,
左2暫時無得打

右邊2隻係覺醒素材,
去主線最後個15關入面,火木水屬嘅boss關會有,
光暗就技術關最後2關嘅boss關
要二代限定亂入先有
每一隻都有特定打法,
可以參考下https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=25691&parent=1099&sn=1912&lorder=13&ptitle=%E3%80%90+%E7%B4%A0+%E6%9D%90+%E9%97%9C+%E5%8D%A1+%E8%B3%87+%E8%A8%8A+%E3%80%91

另外,覺醒素材平時打降臨任務都會有,
打唔過可以等做任務拎
我終於抽到暗機開局啦
之後係未等10抽
同埋要點做
<1000嗰啲係咪都係過氣七星
我終於抽到暗機開局啦
之後係未等10抽
同埋要點做

等下次大pool先抽
我終於抽到暗機開局啦
之後係未等10抽
同埋要點做

暗機無直接倍攻,難打主線,

可以抽多幾下,博隻 直接/少Combo 倍攻,
之後先留石等好pool

另外,合作大獎好多都吸引,但都好多人all in死晒,
之後妖尾合作,無課就唔好all in落去

你指編號?

你指編號?

等覺醒打救, 黎緊有水圓,光提,水愛麗,水和呢d覺醒
應該都可以上下場既我諗
雖然缺tp缺到痴線
我終於抽到暗機開局啦
之後係未等10抽
同埋要點做

之後先留石等好pool

即係等週年大POOL
我第二日拎到隻裝姬夠唔夠頂落去直到隻暗機進化

你指編號?

我覺得唔一定,每個系列都有勁有廢,
有部份太廢上修完會有用

等覺醒打救, 黎緊有水圓,光提,水愛麗,水和呢d覺醒
應該都可以上下場既我諗
雖然缺tp缺到痴線

全部都無
有愛麗絲白免, 煌寶王, 女媧
仲有隻阿奴比斯睇落都好過氣

我覺得無得咁講 因為sb 唔淨係睇攻擊力同血量 二圍 重點係as ls (active skill leader skill) 好似月月咁 我唔肯定7星既佢 係咪1000內 但佢係攻type 4倍 都唔算常見
當然有好多寵可以代替 但前提係要抽到
我只有玩sb sb好講技能既獨特性
所以先有巴打講既門票制
無個類既技能配合就咩都唔洗講咁濟

你指編號?

我覺得唔一定,每個系列都有勁有廢,
有部份太廢上修完會有用

都啱嘅, up同活動一定有伏, 唔係點呃到錢

我覺得無得咁講 因為sb 唔淨係睇攻擊力同血量 二圍 重點係as ls (active skill leader skill) 好似月月咁 我唔肯定7星既佢 係咪1000內 但佢係攻type 4倍 都唔算常見
所以先有巴打講既門票制

我都覺得係技能為主, 攻擊為輔
啲怪好多技

我覺得無得咁講 因為sb 唔淨係睇攻擊力同血量 二圍 重點係as ls (active skill leadership skill) 好似月月咁 我唔肯定7星既佢 係咪1000內 但佢係攻type 4倍 都唔算常見
所以先有巴打講既門票制
我終於抽到暗機開局啦
之後係未等10抽
同埋要點做

之後先留石等好pool

即係等週年大POOL

週年幾日前完左
都有其他好pool,但暫時未知幾時有

裝姬同暗機一樣,唔係泛用隊長黎,
所以都係難過關
450萬dl已經係上年3月既事
如果今次週年+妖尾做到野
應該就會有500萬
我終於抽到暗機開局啦
之後係未等10抽
同埋要點做

之後先留石等好pool

即係等週年大POOL

週年幾日前完左

所以都係難過關

同埋現時有活動,3月15日前用過33石或以上,
會有石回贈

Ed 素材邊到打到

左邊2隻係神降,
左2暫時無得打

右邊2隻係覺醒素材,
要二代限定亂入先有
每一隻都有特定打法,
可以參考下https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=25691&parent=1099&sn=1912&lorder=13&ptitle=%E3%80%90+%E7%B4%A0+%E6%9D%90+%E9%97%9C+%E5%8D%A1+%E8%B3%87+%E8%A8%8A+%E3%80%91

打唔過可以等做任務拎

好詳細 唔該巴打

Ed 素材邊到打到

左邊2隻係神降,
左2暫時無得打

右邊2隻係覺醒素材,
要二代限定亂入先有
每一隻都有特定打法,

打唔過可以等做任務拎

Btw 左2 係個關名係咩 想知道下先

Ed 素材邊到打到

左邊2隻係神降,
左2暫時無得打

右邊2隻係覺醒素材,
要二代限定亂入先有
每一隻都有特定打法,

打唔過可以等做任務拎

Btw 左2 係個關名係咩 想知道下先

輝炎龍
https://forum.gamer.com.tw/G1.php?bsn=25691&parent=690
我終於抽到暗機開局啦
之後係未等10抽
同埋要點做

之後先留石等好pool

即係等週年大POOL

週年幾日前完左

所以都係難過關

同埋現時有活動,3月15日前用過33石或以上,
會有石回贈

隻暗機應該點樣養大佢 己經夠料進化
係未先食水果UP技

係未先食水果UP技

升技記得有技up個陣升

技UP 2倍,技lv4前係必升,
lv4前唔建議鍡6星或7星技果

升技之外,仲有食魂同升副屬性

係未先食水果UP技

升技記得有技up個陣升

副屬性升邊個屬

係未先食水果UP技

升技記得有技up個陣升

副屬性升邊個屬

全部,升完可以自己揀用邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞