[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

100lv果抽抽到暗裝
終於可以入暗封 另外果2個位入邊2隻好?

歐洲到

仲有2個位入火塔羅 火印度 定 火特洛伊好?

是但啦 都冇咩需要
同埋佢唔同PAD果D GAME一樣 唔係一隊打晒的
神魔個關第二隻狂回避點玩
神妃同女神有冇攻略
神妃同女神有冇攻略

回避用炮射,或者消回避(例如暗裝姬)

其實硬打都可以,佢唔係下下閃到個種回避,
避下佢技應該打得死
神妃同女神有冇攻略

避下佢技應該打得死

睇錯,仲以為淨係話神妃

神魔4關
R1:光貓頭鷹,小心唔好比佢推炮推棋到四角陷阱
R2:撒旦,用炮/陷阱/消回避
R3:一入去封技3Turn,王有反射盾,用陷阱/普攻,唔可以企係最底個行,第5Turn王會射必死炮
R4: 樹吼龍,有20Turn倍攻Buff,極大力,另外你開技之後佢會無敵4Turn,一係帶封技+降攻,一係秒殺
依家亞爾斯蘭戰紀果關係咪可以升印度神技?
但點解打到極都冇果d升技怪既?
係咪全廢寵
有冇邊隻係有D潛力/可以做住暗封隊隊員先
呢個post多歐洲人到呢
小薯唔敢入post

好多暗封龍士
睇 同 回到 心理有啲唔平衡
依家亞爾斯蘭戰紀果關係咪可以升印度神技?
但點解打到極都冇果d升技怪既?

因為依家無開亞爾斯蘭戰記個關

好多暗封龍士
睇 同 回到 心理有啲唔平衡

一早慣咗 無乜feel
好彩妖尾唔係夾硬塞哂火水木光暗畀佢地啫
神妃同女神有冇攻略

避下佢技應該打得死

睇錯,仲以為淨係話神妃

神魔4關
R3:一入去封技3Turn,王有反射盾,用陷阱/普攻,唔可以企係最底個行,第5Turn王會射必死炮
R4: 樹吼龍,有20Turn倍攻Buff,極大力,另外你開技之後佢會無敵4Turn,一係帶封技+降攻,一係秒殺

開技佢識無敵 點秒樹吼
得木機倍攻哩個手段
神妃同女神有冇攻略

避下佢技應該打得死

睇錯,仲以為淨係話神妃

神魔4關

開技佢識無敵 點秒樹吼
得木機倍攻哩個手段

咒 就會死
唔好用水屬 用其他屬 3 回
火屬 兩回就死
新光惡食唔食到炮魂?
神妃同女神有冇攻略

避下佢技應該打得死

睇錯,仲以為淨係話神妃

神魔4關

開技佢識無敵 點秒樹吼
得木機倍攻哩個手段

咒 就會死
火屬 兩回就死

無咀咒
睇黎冇得打

女神同神妃上網睇啲人話要食石過
睇黎又唔夠打

50石,係咪應該重刷
唉起身一抽就共工, 屌你老母
頂女神輕鬆過
神妃同女神有冇攻略

避下佢技應該打得死

睇錯,仲以為淨係話神妃

神魔4關

開技佢識無敵 點秒樹吼
得木機倍攻哩個手段

咒 就會死
火屬 兩回就死

無咀咒
睇黎冇得打

女神同神妃上網睇啲人話要食石過
睇黎又唔夠打

一隻咒特性嘅寵都未有?
血量黎講 好似250萬
放左降攻之後 打暈之後放炮?
一開技 就會放無敵4回
女神係邊隻
神妃
一隻要消反擊 一隻消迴避
最理想係用佢地自己打自己
暗裝都可以消迴避
火機最後一技唔升
睇完主動技全部唔岩駛, 再刷過
留石啊
下個禮拜妖尾
我想問探索返黎果d果實係咪一定進化左先比寵食?
定係就咁4星就可以餵?
暫時望左陣暗封隊岩用嘅寵有:

火塔羅、火機、暗裝姬、新火滅、新暗惡、火福神、暗獸操士、須佐、明日香、處女座、火創神(巴哈介紹) 雷來神獸(日本網介紹)、新火塔羅(日本網介紹)

為免變左首抽post, 放埋落去個首抽list度咁其他巴打就唔駛再追問
問到我都有啲唔好意思
留石啊
下個禮拜妖尾

都唔會中大獎嫁啦無貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞