[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我想問我E家係咪應該極速刷夠50石
係呢個pool未完之前11抽
呢個pool 27號幾點完???
我想問我E家係咪應該極速刷夠50石
係呢個pool未完之前11抽
呢個pool 27號幾點完???

朝早10點
衝緊去課1 pack
暗塔第九關
大家用咩隊過
卡緊

頭9層好似可以用炮隊輾過
衝緊去課1 pack

嘩痴線 唔好十連 一定要單抽
抽到暗龍女之後係未等10抽 抽隊友

唔好等儘快儲50石抽左佢
個pool聽朝就完
照例會係伏up
唔夠50石都可以抽

其實暗龍女要咩隊友
我唔係好明佢個技能

隊長技要火/暗屬既攻擊/hp type隊員
回30%血果rd有5倍攻,有倍攻再5倍,姐係可以25倍攻再乘倍攻倍率
自己招技係每rd補血4000配回血魂可以每rd補4500
姐係要隊員hp低過15000

巴打,我首抽都抽中,想問下係咪火暗屬就得,唔一定要hp type先食到25倍?
衝緊去課1 pack

嘩痴線 唔好十連 一定要單抽

巴打咩隊過暗塔

我用豪華隊
無咩意見可以比到 全靠課課課

有希望喇,不過冇練貓頭鷹

見到呢隊 諗住試下
打魂先
暗神威 入坑所有 快啲練啦

冇練玩具龍,但貓頭鷹係hp type,咁好似有機喎
冇暗覺醒素材

個pool聽朝就完
照例會係伏up
唔夠50石都可以抽

其實暗龍女要咩隊友
我唔係好明佢個技能

回30%血果rd有5倍攻,有倍攻再5倍,姐係可以25倍攻再乘倍攻倍率

巴打,我首抽都抽中,想問下係咪火暗屬就得,唔一定要hp type先食到25倍?

只係火屬/暗屬 而唔係攻擊/hp type,得5倍
要火屬/暗屬同時係攻擊/hp type 而且開緊倍攻個時先食到哂Ls個25倍

個pool聽朝就完
照例會係伏up
唔夠50石都可以抽

其實暗龍女要咩隊友
我唔係好明佢個技能

只係火屬/暗屬 而唔係攻擊/hp type,如果個rd回咗30%血或以上得5倍
要火屬/暗屬同時係攻擊/hp type 個rd回咗30%血或以上而且開緊倍攻個時先食到哂Ls個25倍

咁先啱
其實幾點會有轉盤 差一石 聽日最後一抽

見到呢隊 諗住試下
打魂先

冇暗覺醒素材

暗貓一定要醒覺 暗玩具龍都基本上要有

我以為玩具龍招技係回血
新手想問主線刷石係咪已經係最快???

凌晨3點

凌晨3點

btw 今晚11點會有7星光果關 打埋就有1石
刷到火機娘
定係一定要暗龍士先得?

打主線未有石

有冇理解錯 招技本身就米字型範圍立即回四千血
2nd姐係 回左四千後 兩round回(連埋出技個round) 3000?

打主線未有石

屌一言驚醒
試下夠唔夠體聽日變多五粒出黎
主線好驚又比人亂入哂體

見到呢隊 諗住試下
打魂先

冇暗覺醒素材

暗貓一定要醒覺 暗玩具龍都基本上要有

我以為玩具龍招技係回血

暗玩具龍係要佢個盾?完解封?如果係盾,依隻咪得
唔抽了,止洩
成日都抽重覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞