[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
留石啊
下個禮拜妖尾

都唔會中大獎嫁啦無貨

無課*
今日目標係升到翠鬪緋鬪4lv
無啦啦咁多新人玩
終於可以做老seafood
查實連登有冇公會
新光惡食唔食到炮魂?

得唔得啫
新光惡食唔食到炮魂?

得唔得啫

呢隻?
食到 不過其他上buff隊友要食左先有
新光惡食唔食到炮魂?

得唔得啫

呢隻?

啊屌呢隻好似唔上自己 buff
咁唔洗食
暫時望左陣暗封隊岩用嘅寵有:

火塔羅、火機、暗裝姬、新火滅、新暗惡、火福神、暗獸操士、須佐、明日香、處女座、火創神(巴哈介紹) 雷來神獸(日本網介紹)、新火塔羅(日本網介紹)

為免變左首抽post, 放埋落去個首抽list度咁其他巴打就唔駛再追問
問到我都有啲唔好意思

我覺得木操打少隻都可以接受
30round加攻全程25倍加2次復活
新光惡食唔食到炮魂?

得唔得啫

呢隻?

咁唔洗食

即刻佢食無效, 其他隊員食咗先有效?
暫時望左陣暗封隊岩用嘅寵有:

火塔羅、火機、暗裝姬、新火滅、新暗惡、火福神、暗獸操士、須佐、明日香、處女座、火創神(巴哈介紹) 雷來神獸(日本網介紹)、新火塔羅(日本網介紹)

為免變左首抽post, 放埋落去個首抽list度咁其他巴打就唔駛再追問
問到我都有啲唔好意思

我覺得木操打少隻都可以接受
30round加攻全程25倍加2次復活

是但低過萬3 血都塞得入隊啦
搭隻全體加攻入王關先開都夠
新光惡食唔食到炮魂?

得唔得啫

呢隻?

咁唔洗食

新光惡食唔食到炮魂?

得唔得啫

呢隻?

咁唔洗食

thx
我想問探索返黎果d果實係咪一定進化左先比寵食?
定係就咁4星就可以餵?

你想餵4星都可以餵,不過食完唔會升到技
要進化咗先有用
其實幾悲哀隻game
PVP是旦打左4萬幾BP
已經排5000幾名
活躍玩家我諗全ser最多兩萬
其實幾悲哀隻game
已經排5000幾名

輕輕打左十二萬

已經150內
其實幾悲哀隻game
已經排5000幾名

輕輕打左十二萬

已經150內

雖然活躍玩家少係事實
其實依家先頭幾日 會唔會太早下定論
好多人都係臨尾幾日先一次過爆上去
有冇網夠update又有得睇哂啲關有咩經

巴哈應該有 但普通關 可能難啲搵到
查實連登有冇公會

我都想知

http://sb.aaa5207577.net/%E6%99%AE%E9%80%9A%E5%9C%B0%E4%B8%8B%E5%9F%8E/

http://sb.aaa5207577.net/%E6%99%AE%E9%80%9A%E5%9C%B0%E4%B8%8B%E5%9F%8E/
留石啊
下個禮拜妖尾

都唔會中大獎嫁啦無貨

無課*

又唔一定嘅...
小弟 11連 鋼鍊 中左 艾力克兄弟
11連 魔法少女 b 池 中左3隻原生7星
雖然有一隻未上過場
一切都係運氣黎

都試過11連 得1隻可以升到7星嘅棋
其他全部光獅 暗馬 銀棋
然後一個patch後 光獅 暗馬 移出石抽池 屌

巴哈應該有 但普通關 可能難啲搵到

http://xn--vckk9b4d2a6hxc.jp/?p=19794
過氣公會127lv 4團招人
公會加成 1650hp 56.6攻 12.7爆擊
有意請填form
https://docs.google.com/forms/d/1fucs40gynYHE2LZet1x2xa3CzQRBFyIuVTTkr2KwZWQ/viewform?usp=send_form
想問下點樣可以用到暗封招主動技 減8round我方火屬 cd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞