[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
暗封龍裝咩魂好

回血 血 攻 SB

血魂唔怕佢過左15000血上限咩

滿等先10000血 血魂加3000 唔會過 加上有回血魂

公會個血量加成計唔計?

計啊 但睇你公會有幾勁 我個個先1605

個人覺得唔好上血魂先,打定啲魂係倉, 用落覺得唔夠血先上都未遲

其實正路唔食?
因為計埋公會既加成肯定過15000

要睇你公會幾勁 真心 公會主力加血既好少見

我公會HP40LV先1605血
暗封龍裝咩魂好

回血 血 攻 SB

公會個血量加成計唔計?

個人覺得唔好上血魂先,打定啲魂係倉, 用落覺得唔夠血先上都未遲

其實正路唔食?

血魂其實好雞肋 一嚟可能會過咗限血個level 二嚟撞正限血關就廢咗咁濟
個人習慣非必要嘅魂都唔會上住
打定係倉 到真係非上不可先上魂
如果唔係刷多多魂都唔夠用
(除非會用sc買魂 / 直接食隻上滿哂魂嘅6,7星幫第2隻上魂)
不過依啲都係個人睇法 最終上唔上你自己決定
係咪應該放埋隻光裝入隊做住隊員先 ?
係咪應該放埋隻光裝入隊做住隊員先 ?

[img]https://na.cx/i/f85d2h1.jpg[img]
淨係第一抽,可唔可以開?

建議長玩就刷限定,

暫時得部機封面個隻同火古龍,
2隻都唔算太好

一係過幾日轉pool再刷

公會個血量加成計唔計?

其實正路唔食?

血魂其實好雞肋 一嚟可能會過咗限血個level 二嚟撞正限血關就廢咗咁濟
(除非會用sc買魂 / 直接食隻上滿哂魂嘅6,7星幫第2隻上魂)

雙火機娘max lv過左13333血
食唔到暗封龍招技
變相宜家冇隊員

公會個血量加成計唔計?

其實正路唔食?

火機娘max lv過左13333血
食唔到暗封龍招技
變相宜家冇隊員

公會個血量加成計唔計?

其實正路唔食?

食唔到暗封龍招技
變相宜家冇隊員

食回血魂 <15000都食到
神級啲boss好勁
一下都扣五位數
係咪要全隊滿等先夠打嫁

應該要點玩又落去
有冇要打啲咩先?
神級啲boss好勁
一下都扣五位數
係咪要全隊滿等先夠打嫁

我冥都過唔到
11過到了
聽日試下塔頂
神級啲boss好勁
一下都扣五位數
係咪要全隊滿等先夠打嫁

咩神級?
有少量神級 唔係普通新手打得過 尤其係 最新個啲 組隊有啲複雜
神級啲boss好勁
一下都扣五位數
係咪要全隊滿等先夠打嫁

我冥都過唔到

咩冥? 冥關 個定位開始轉左做有指定方式過 唔單純係用暴力/走位

公會個血量加成計唔計?

其實正路唔食?

食唔到暗封龍招技
變相宜家冇隊員

Max lv應該唔會過
如果上左血魂先會過
利申無上血魂先岩岩好唔過15000

仲未過到十一層
巴打們用咩隊過
圍住暗封個8格光有咩用?
100LV抽
1607 木特洛伊
係咪係時候棄驚
唔係第二日登入就有隻裝姬送?
定係第三日先有, 點解無嘅
留名睇人拎住隻至少威1年既限而捱唔住新手期就棄驚
唔係第二日登入就有隻裝姬送?
定係第三日先有, 點解無嘅

48小時
仲未過到十一層
巴打們用咩隊過

火創L+惡魔炎+火機+不和
圍住暗封個8格光有咩用?

擋飛來傷害
有啲關會有啲箭/殞石跌落佢隨機target咗嘅格數
正常如果你唔走照食就會扣血
但如果能力係飛來傷害吸收,咁食咗都唔會扣血,仲會幫你減1cd
暗封個能力係飛來傷害lv2 範圍係自身+周圍8格
100LV抽
1607 木特洛伊
係咪係時候棄驚

其實好正常 除非你100lv前已經課好多補哂啲洞
7日抽(以前嘅30日抽),100rank抽都係會抽中你未有嘅棋
想問下隊長技寫攻擊力x倍 eg火滅
除左物理攻擊,隊員既技係唔係都有加成?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞