[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
其實有冇跌落機率睇
刷極定冥嘅火反個隻長遠抵啲

愈難掉率愈高
其實有冇跌落機率睇
刷極定冥嘅火反個隻長遠抵啲

愈難掉率愈高

打得贏高難度一定係打高難度(冥)
雖然無實數 但極同冥嘅掉落率都差幾遠下
探索既果實係愛黎做咩?
探索既果實係愛黎做咩?

5粒同色企鵝蛋可以進一隻5星企鵝(升技果)
啲棋食同屬嘅5星企鵝有機會升到技

正撚到

正撚到

仲未有時間打關覺醒
仲自然回體打緊副屬
就刷完 可以打12/F
好想重玩 但依家刷首抽果d限定又唔勁
如果無週年135 可以用邊隻黎代替

周年135係呢隊係key寵黎
一開始玩到時女神就冇用
想回坑 但個fd話而家冇限定抽唔好開住
係咪應該聽佢講等有限先開會好d?

現時有限,但隻限唔算勁,

最好3月13日前開,登入數夠2日送裝姬

咁冇限有冇邊隻可以建議用黎開波?
我抽左幾十隻都比個fd話廢,冇用

第19頁我打左個限定比較,可以參考下,

另外可以睇post頭條link

新個隻我會評OK

我意思係而家冇限定抽(得1隻新)
係咪應該都係等到13號前搏佢有限定抽先開局?

我諗你照刷而家up既新限照開玩住先 玩兩日有多隻裝姬 起碼叫兩限 儲石等轉pool la

thx 已開局
屁王係邊隻 google完都唔知
有得打番黎?

http://sb.gungho.jp/member/dungeon/all/regin/

又係睇唔明招技幾勁
要走位好靚先得喎

有幾勁?
全game 最高 10倍 (火屬聖誕暗裝)
第2 就係屁王 (9倍)
(指幫第2隻棋上倍攻嘅棋)

有眼不識泰山

好似之前俾我食左
新果個練技關乜事,隻王仲易跌過道中既怪,但我冇古龍

點解我果隻唔跌
其他滿晒技火古龍技5

點解我果隻唔跌
其他滿晒技火古龍技5

但係我五場已經跌左四隻王,隻王都俾我練到技五,好在其他啲寵生性,食七真係升七技

點解我果隻唔跌
其他滿晒技火古龍技5

但係我五場已經跌左四隻王,隻王都俾我練到技五,好在其他啲寵生性,食七真係升七技

表示 11 隻可以練技嘅 得兩隻
仲要同屬性 到底我要打幾耐先滿到

點解我果隻唔跌
其他滿晒技火古龍技5

表示 11 隻可以練技嘅 得兩隻
仲要同屬性 到底我要打幾耐先滿到

其實唔難 仲有咁多日時間
呢幾日剩係自然回體打 未進嘅差光惡就升好
如果要升火古就真係唔知要打幾耐 又高技又唔係必跌
依家黎講首抽天蠍座
開唔開得?
點解啲boss可以咁狗
明明招技係打右邊兩格 走左位之後佢轉用第二招技秒你
依家黎講首抽天蠍座
開唔開得?

請抽限定 但呢個pool 係唔太好開新帳嘅首抽限
點解啲boss可以咁狗

係咪觸發技
好多boss都有觸發技 ,中咗指定條件佢就會開觸發技
例如我方用某類型技能,入boss後過咗幾多回合,扣到隻boss血量去某個水平之類
點解啲boss可以咁狗

呢個就係sb好講嘅走位
要諗埋佢嘅技會打嘅位
唔係一步 係之後都要

仲要睇埋boss嘅移動 係基於咩
有攻擊Ai 攻擊優先(打最多棋)(拳/反擊向)
移動Ai 一定要移動(陷阱向)
仲有一種係受最少傷 但又會貼棋 唔識易容
同埋蒼蠅ai 會亂走
有咩速刷企鵝老豆老母嘅隊?
冇速攻推炮同火獸操....
有咩速刷企鵝老豆老母嘅隊?
冇速攻推炮同火獸操....

水機娘陷阱隊
反擊隊 (有平民雙水滅隊)
炮隊 硬爆老母隊
應該仲有 但要發掘下

暗龍娘 + 3隻6星 嘅速刷都見過
點解啲boss可以咁狗

呢個就係sb好講嘅走位
要諗埋佢嘅技會打嘅位
唔係一步 係之後都要

同埋蒼蠅ai 會亂走

我例子係仙靈山個隻
但比如佢接技係打右邊兩格
但走完位諗住打佢斜角佢有時會轉技打最邊個行
啲轉技係咪有觸發條件(有棋係最邊就自動轉技打最邊?
等如打打下某個血量會轉技buff自己/回血
點解啲boss可以咁狗

呢個就係sb好講嘅走位
要諗埋佢嘅技會打嘅位
唔係一步 係之後都要

同埋蒼蠅ai 會亂走

我例子係仙靈山個隻
但比如佢接技係打右邊兩格
但走完位諗住打佢斜角佢有時會轉技打最邊個行
啲轉技係咪有觸發條件(有棋係最邊就自動轉技打最邊?
等如打打下某個血量會轉技buff自己/回血

係觸發技嚟 好似每3rd就會開一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞