[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

週年唔中細up中
不過新手係咪用唔起?
我見好似要升滿技先勁

要極大量暗水果先餵得飽佢
如果係首抽 又有時間嘅,
可以備份左個account先,
再刷埋封面另外一隻木機娘
Btw, 恭喜巴打先

週年唔中細up中
不過新手係咪用唔起?
我見好似要升滿技先勁

升幾技都用得架啦其實, 不過拎黎秒王用囉, 道中冇得開咁多次。

啱啱睇公會page有個新會然都中咗, r字頭 係咪你黎

週年唔中細up中
不過新手係咪用唔起?
我見好似要升滿技先勁

升幾技都用得架啦其實, 不過拎黎秒王用囉, 道中冇得開咁多次。

啱啱睇公會page有個新會然都中咗, r字頭 係咪你黎

週年唔中細up中
不過新手係咪用唔起?
我見好似要升滿技先勁

要極大量暗水果先餵得飽佢
如果係首抽 又有時間嘅,
可以備份左個account先,
再刷埋封面另外一隻木機娘
Btw, 恭喜巴打先

好似未組到反撃隊所以咁組
好似太豪華 中極都係暗限
我見charge技好似建議買防暈魂
定應該繼續冲rank之後刷

好似未組到反撃隊所以咁組
好似太豪華 中極都係暗限
我見charge技好似建議買防暈魂
定應該繼續冲rank之後刷

要自己衡量下,防暈要打耐魂石個關,
會出大量無咩用嘅魂,
用體嘅性價比比較低

直接買就25000SC,
有時合作會有唔錯嘅SC寵買,
要250000SC,
無課或少課就唔好買,
留SC黎買勁棋比較好
其實不和女神除左啲佢入唔到既關之外,係咪好似真係冇野剋到佢

自從有佢同火創,去到王關已經贏左,但佢又好似冇上位寵

不過都好既,至少係一隻平民神寵,火滅好多隊都靠佢,好過pad

睇完pad個生放送,我愈黎愈覺得sb愈做愈高質

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

事實亦證明個生放送真係廢到哭
啲究進

然而sb既生放送都係咁垃圾
唯一好既地方只有送裝姬

淨係效率已經贏左啦sb
2個鐘講晒會出d咩覺醒+降臨+合作+練技關,講埋送既獎勵
pad 5個鐘係度9up 最後半個鐘先有野睇,屌佢老尾晒撚晒d時間

最少sb而家岀既解放都叫可以令到啲冇人用既寵上番場丫
pad而家啲轉生丫,究進丫,最多只會令你覺得多隻野用,但跟本冇解決佢原本既問題,唔似得以前岀覺醒羅馬神咁

講到sb唔係咁 咪又係多隻野用
以前之前大部份解放都係垃圾級
依家所謂覺醒又咪係多隻野用
最新果幾隻覺醒係新火滅關接近全軍覆沒
當然你鍾意拎d新棋去j 舊既關卡都冇問題
而且sb都行左3年 ,gvm,pvm呢d得啖笑
近排任務就另講啦,
對升下棋既人黎講任務擺極完全係on9
對不嬲唔升棋既人黎講就爽yy
仲有,呢排d升技大部份都係8-9技起跳添
生放送次次都係咁 , 特別係 關加速表演打d垃圾"冥"關 為最正
今年周年仲拎返上年既野翻炒, 希望又唔係年尾推出
不過呢. 4眼仔決定得最好就係炒撚左個妹弟子
終於刷到有隻木裝姬 開得

依家個池 唔係應該刷暗龍女咩
前期靠速攻回血所得既5倍攻
後期有一隻暗裝/暗操 完全係另一個層次既傷害

木裝開局只會玩到棄
除非之後好運狂中其他實用限

推下post
而家加入應該刷邊隻做首抽好
求建議
求建議

部機封面個2隻

木就前期後期都輕鬆

暗要後期先勁
求建議

部機封面個2隻

木就前期後期都輕鬆

暗要後期先勁

暗最好開局時間應該係eva果陣
如果唔係開局難玩, 除非後11連補到靚野
至於木就,可能前期輕鬆, 但中後就要睇你抽唔抽到d實用木/暗屬棋
始終木隻as廢, 要靠隊員carry, 特別暗屬果幾隻, 新暗惡,暗裝之類

推下post

下隻?
求建議

部機封面個2隻

木就前期後期都輕鬆

暗要後期先勁

至於木就,可能前期輕鬆, 但中後就要睇你抽唔抽到d實用木/暗屬棋
始終木隻as廢, 要靠隊員carry, 特別暗屬果幾隻, 新暗惡,暗裝之類

刷到天昏地暗

不過都好既,至少係一隻平民神寵,火滅好多隊都靠佢,好過pad

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

啲究進

唯一好既地方只有送裝姬

淨係效率已經贏左啦sb
pad 5個鐘係度9up 最後半個鐘先有野睇,屌佢老尾晒撚晒d時間

pad而家啲轉生丫,究進丫,最多只會令你覺得多隻野用,但跟本冇解決佢原本既問題,唔似得以前岀覺醒羅馬神咁

近排任務就另講啦,
生放送次次都係咁 , 特別係 關加速表演打d垃圾"冥"關 為最正

咁我最少會覺得

推下post

下隻?

yes 似星期5就開
求建議

部機封面個2隻

木就前期後期都輕鬆

暗要後期先勁

刷到天昏地暗

依家得2隻限up 係難刷d.
加油

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

啲究進

唯一好既地方只有送裝姬

淨係效率已經贏左啦sb

近排任務就另講啦,

咁我最少會覺得

咁最少sb 啲倍率係控制得好過pad囉
睇完個生放送,一堆變到400幾倍1000幾倍,一堆仲係得30幾倍加個回血
都唔洗差咁遠丫,明明啲倍率已經因爲714番左一次,仲要再上,又冇生存能力

推下post

下隻?

屍邪龍咁既樣

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

啲究進

唯一好既地方只有送裝姬

淨係效率已經贏左啦sb

近排任務就另講啦,

咁我最少會覺得

睇完個生放送,一堆變到400幾倍1000幾倍,一堆仲係得30幾倍加個回血
都唔洗差咁遠丫,明明啲倍率已經因爲714番左一次,仲要再上,又冇生存能力

同埋好兩睇架姐,sb就要你每隻都練下咁,pad就有時一隊打天下,我買左隻暗雅之後都唔洗用其他隊

點睇完呀仲live緊喎

拖到咁後,我當睇完架喇

啲究進

唯一好既地方只有送裝姬

淨係效率已經贏左啦sb

近排任務就另講啦,

咁我最少會覺得

同埋好兩睇架姐,sb就要你每隻都練下咁,pad就有時一隊打天下,我買左隻暗雅之後都唔洗用其他隊

其實sb 個倍率 有玩就知
sb既kap 比pad 既714仲加崩, pad當時既714只係更無腦更易打,
而sb既kap 係直接將成個倍率double, 差距仲好大
我記得當時最高倍已經係光印, 開埋as 先追到唔開as既kap,
而kap開埋as之後仲加唔洗追, 強橫行左半年左右,直到副type出現
大倍率時代黎到, 直到依家暗龍娘又再將倍率提升..
而sb既組隊, 我早前玩都有吹奏, 不過依家就算啦,
只不過門票制, 你有key寵恭喜你
冇? 用其他隊試打十幾廿水靠撞彩可能過到場 , 塔級仲加唔洗講
其實呢d野睇新手加入就知.. sb係有新手加入, 但都有人不斷棄坑
因為好多冥級都行埋門票制, 好多新手只有刷到極, 刷唔到冥,
莫講話神級, 好采既,首抽+頭十幾廿連中到key寵咪可以練,
唔好采既, 一直過唔到關拎石, 唔打本練技又唔得, 最後唯有打極練技
又難跌+又難升, 結果大部份搞唔店d寵, 到下一個關卡出黎又loop多次
係睇過程中抽棋抽唔抽野key寵出黎.. 之後? rip

推下post

下隻?

屍邪龍咁既樣

所以屍龍冇覺醒
留名

請問有無日版公會收人?
留名

請問有無日版公會收人?

幫KT貼

過氣公會127lv 4團招人
公會加成 1650hp 56.6攻 12.7爆擊
有意請填form
https://docs.google.com/forms/d/1fucs40gynYHE2LZet1x2xa3CzQRBFyIuVTTkr2KwZWQ/viewform?usp=send_form

Ed 素材邊到打到

Ed 素材邊到打到

左邊2隻係神降,
左1可以去入坑許可所開關打,關名係xxxx城壁,
左2暫時無得打

右邊2隻係覺醒素材,
去主線最後個15關入面,火木水屬嘅boss關會有,
光暗就技術關最後2關嘅boss關
要二代限定亂入先有
每一隻都有特定打法,
可以參考下https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=25691&parent=1099&sn=1912&lorder=13&ptitle=%E3%80%90+%E7%B4%A0+%E6%9D%90+%E9%97%9C+%E5%8D%A1+%E8%B3%87+%E8%A8%8A+%E3%80%91
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞