[A/I]《Summons Board》[2] 3月15日前送限定!!!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
想問下點樣可以用到暗封招主動技 減8round我方火屬 cd

首先,技能係分Chain技同直接出,

直接出即係你一撳就即時發動,
而Chain係移動後發動,如果多於1招chain技發動,
你可以排發動先後次序

新類型技能會有[2nd]或者[3rd],
代表緊個隻棋,係第2/3招chain技發動,
就會有[2nd]/[3rd]後面嘅效果
其實幾悲哀隻game
PVP是旦打左4萬幾BP
已經排5000幾名
活躍玩家我諗全ser最多兩萬

輕輕打左十二萬

已經150內

雖然活躍玩家少係事實
其實依家先頭幾日 會唔會太早下定論
好多人都係臨尾幾日先一次過爆上去

巴打你啱
不過隻game諗諗下實都算係單機game
係game內完全同其他玩家零交流
四眼仔唔再搞搞佢隻game遲早收皮
想問下點樣可以用到暗封招主動技 減8round我方火屬 cd

首先,技能係分Chain技同直接出,

直接出即係你一撳就即時發動,
而Chain係移動後發動,如果多於1招chain技發動,
你可以排發動先後次序

新類型技能會有[2nd]或者[3rd],
代表緊個隻棋,係第2/3招chain技發動,
就會有[2nd]/[3rd]後面嘅效果

唔該唒
其實幾悲哀隻game
已經排5000幾名

輕輕打左十二萬

已經150內

雖然活躍玩家少係事實

巴打你啱

同一間公司差咁遠
其實幾悲哀隻game
已經排5000幾名

輕輕打左十二萬

已經150內

雖然活躍玩家少係事實

巴打你啱

同一間公司差咁遠

希望佢個拹力係SB有生之年出到
以前高登個清泉公會個會長喺唔喺到
我上年2月中至尾應該line到搵過你 ign好似係hkg suckmyd
如果喺到可唔可以幫我睇睇我個id係咩 我想搵9ho拎返個account
其實幾悲哀隻game
已經排5000幾名

輕輕打左十二萬

已經150內

雖然活躍玩家少係事實

巴打你啱

同一間公司差咁遠

9ho真係弱弱地智
dum晒所有資源整隻柒度重生結果fail
pad個討伐又搞到出晒事
sb唔係一開始個營運孤鳩寒應該仲有好多人玩
sb x keroro第一次個合作我記得retweet成20萬
我上年2月中至尾應該line到搵過你 ign好似係hkg suckmyd
如果喺到可唔可以幫我睇睇我個id係咩 我想搵9ho拎返個account

其實幾悲哀隻game
已經排5000幾名

輕輕打左十二萬

已經150內

雖然活躍玩家少係事實

巴打你啱

同一間公司差咁遠

9ho真係弱弱地智
dum晒所有資源整隻柒度重生結果fail
pad個討伐又搞到出晒事
sb唔係一開始個營運孤鳩寒應該仲有好多人玩
sb x keroro第一次個合作我記得retweet成20萬

岩岩出果時一個月都唔知有冇5石
仲要瘋狂中石怪/騎士
今年協力都翻唔到生就等隻驚慢性自殺

個會長好似已經無玩啦喎

個會長好似已經無玩啦喎

賣左ac啦

個會長好似已經無玩啦喎

賣左ac啦

垃圾會腸

個會長好似已經無玩啦喎

賣左ac啦

垃圾會腸

頂咁算啦 唔該哂
●地城相關
更新:4-3-2017

地城難度:
易 > 普 > 難 > 極 > 冥 > 神 > 滅 | 創生塔
*滅級以及創生塔都無法食石接關,部分掉落棋寵可媲美限定神

神級或以下地城有用棋寵: (關卡名稱(最高難度) | 棋寵名 |說明)

【必打】 - 石抽棋都難以取代的強大棋寵
神威の闇 (神) | 覺醒 | 100倍陷阱配合自身引發陷阱覺醒特性
---------------------------------------------------------------------------------------------
冥王の遊技場 (神) | 攻擊type隊長 + 短CD補血
戦場のトロイア エリス (煽厄神顕現/不和女神) (神) | 入坑所 | 撃退+全版面陷阱(對付護罩+反射盾)
星の海 (神) | 敵人減傷盾(傷害%減少,而非防禦力增加盾)消除
蠢く殲刃 (神) | 入坑所 | 2CD連續炮(破護罩用)
---------------------------------------------------------------------------------------------
我欲の鍛冶屋 (冥) | 後一格HP type 9倍攻 [配合HP Type傷害技能棋寵]

【實用】
コナンの塔 (魔神顕現) | 覺醒 | 覺醒後敵人5Turn降攻99%(限用1次)
デカン高原-女神 (鬪神顕現) (神) | 覺醒 | 高倍率(150*3)大炮+消反擊
ヴァルハラの死闘 (神武姬) (冥) | 覺醒 | 節日地城 | 6CD炮+封敵方十字箭嘴
デカン高原-神妃 (鬪神顕現) (神) | 覺醒 | 高倍率(150*3)大炮+消回避
ジャンシャン戦場跡 (戰女神) (極) | 覺醒 | 後斜單格300倍破護罩炮
昏き蛇洞 (神) | 不限Type賦予十字列其他棋18倍反撃
セリバ湖 (屍邪龍顕現) (神) | 5CD封敵人2Turn十字箭嘴
モスパレス (貴婦人顕現) (神) | 入坑所 | 毒+超絕毒陷阱
鉄壁なる氷獣 (氷河獣顕現) (神) | 平民短CD反擊
聖樹山 (白老神仙顕現) (神) | 周圍8格敵人全箭嘴封印+持續連續炮
七神の宝船 (福武神顕現) (神) | 自身倍攻+[2nd]縱橫斜己方3Turn減傷40%
ムンド海域上空 (樹哮竜顕現) (神) | 平民炮Type隊長 + 短CD炮
英知の神殿 (反逆天使顕現) (神) | 儲氣倍攻/6Turn 40%物理減傷
ムスメナキの山 (紅眼公顕現) (神) | 5CD推炮
忌わしい三日月 (神) | LS: 火隊火屬減傷70%
五兵大乱 (冥) | 擊退炮+封敵方十字箭嘴
祝祭の魔女 (冥) | 節日地城 | 暗屬性減CD 10 Turn (限1次)
神秘の雷霊 (冥) | 持續(小)連續炮 [破敵人護罩]
悪疫渦巻く地 (冥) | 猛毒+攻擊力下降
アフ・オ・ラカ (冥) | 平民補血
もうひとつの太陽 (冥) | 技能50%減傷+連續炮 [挑戰一代光滅級平民隊成員]
灼熱の山 (金翅鳥) (冥) | 推炮
観月の宴 (冥) | 節日地城 | 單格200倍陷阱
仙靈山 (冥) | 不限Type賦予十字列其他棋20倍反撃,但封十字箭嘴
新春の宴 (極) | 節日地城 | 平民隊長技復活
あじさい前線 (極) | 節日地城 | 現時血量與已受傷害反轉
繼續更新post頭,仍然係個句
希望大家睇下有無野加/減/改

地城仲係比較亂,之後會繼續整理下
忍唔到手瘋狂有石就抽
新手上路 買左個水創神初始account
而家有哩條team

仲有哩d寵 可以玩咩隊

我覺得呢條link都幾有用
http://sb.aaa5207577.net
新手上路 買左個水創神初始account
而家有哩條team

仲有哩d寵 可以玩咩隊
估唔到上面咁有心機

我覺得呢條link都幾有用
http://sb.aaa5207577.net

加埋先

個會長好似已經無玩啦喎

賣左ac啦

垃圾會腸

清泉意志繼承者在此
屌哂你地老母呀
一有石就抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞