[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (11)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
上面迷霜黨話霜兒好慘
想問下反霜黨有乜睇法

利申:淨係想知佢比人開發咗幾多%
中立
樓主為左迷霜黨著想 唔寫佢點比人開發
某程度上嚟講唐門都好正氣添
只虜掠不姦淫
靚女白滑幼幼失憶言聽計從都忍到
盗亦有道

我地21世紀第三世界國家d童兵要打仗之餘仲要兼職雛妓
點會 未來日子唐寒唐霜係一齊見到路仔既
孤兒院d 女都要打針發育賣淫
唐門真係算係咁
可能無波佢唔岩
樓主話你係錯
姐係都照屌女架啦 冇波唔啱呢個 可能第個啱食過
假家姐生咗幾多件
可唔可以去殺下d捕快(黑警)
我出左去食飯 本來返黎既時候應該寫埋篇文
但收到個好不幸既消息 又令我用左好多時間睇新聞 睇下連登巴絲講既野

放心 文我會繼續出 但我希望因為最近既事刻意改變篇文 希望大家體諒

另外我仲有一個小請求 大家要堅強 企硬 唔好再有第3個人了
雖然係到睇文既巴絲打 可能只係十幾人
但我希望大家可以做到一傳十 十傳百
記住要好好睇住身邊既人 用鮮血換黎既凝聚力 一個都太多了。
我出左去食飯 本來返黎既時候應該寫埋篇文
但收到個好不幸既消息 又令我用左好多時間睇新聞 睇下連登巴絲講既野

放心 文我會繼續出 但我希望因為最近既事刻意改變篇文 希望大家體諒

另外我仲有一個小請求 大家要堅強 企硬 唔好再有第3個人了
雖然係到睇文既巴絲打 可能只係十幾人
但我希望大家可以做到一傳十 十傳百
記住要好好睇住身邊既人 用鮮血換黎既凝聚力 一個都太多了。
睇果事諗咗好耐係咪漏字
但嚟個時候又唔好意思問
自膠
其實我想加小小內容講內戰 唐不為死既事
但諗諗下又覺得唔太重要 只要交代霜兒報唔到仇其實已經足夠
所以試下用咁既寫法跳過左
各位可以比d意見 如果唔太喜歡我可以加返集數延長返中間

btw 大家可以返 #76,#90睇返路仔訓覺 如果大家無乜意見我就聽晚重開路仔線

夠曬
夠啦 再講苟去隻G就變主角
有小小賴野 前面有D伏筆自己無Mark低 唔記得左係乜黎
俾一日你諗 我聽日行完返黎睇
想睇仔仔外傳
樓上巴打講得岩 聽晚先再出文 比一日我整理下路仔條主線

不過轉頭會有主要角色既小介紹比大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞