LIHKG機械鍵盤集中討論區(21) 新手睇頭post - 頭post又更新左啦~

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
好奇問下
因為我有入埋耳機坑
靚既耳機線就話對耳機既聲音有影響姐
但靚既線對keyboard有冇影響?
btw 巴打條線好靚仔
tag比卡超算啦
我無辜架
我都係識做耳機線,先至試下做數據線
靚既數據線一定無好既耳機線咁大影響
但係成本價格兩者都差好遠,當然你可以用做耳機線既方法做數據線
靚既數據線除左好睇,仲支援埋換頭,方便你Type-c同Micro轉換

線我求其用10蚊20蚊條果啲算
冇咁痴線
求其巴手藝勁到
請收小弟一拜
返到香港可唔可以搵你砌keyboard
我呢啲small potato就算啦
都而家都整唔同條好睇嘅數據線出嚟
不過你想搵我組,當然係可以啦
好奇問下
因為我有入埋耳機坑
靚既耳機線就話對耳機既聲音有影響姐
但靚既線對keyboard有冇影響?
btw 巴打條線好靚仔
我都係識做耳機線,先至試下做數據線
靚既數據線一定無好既耳機線咁大影響
但係成本價格兩者都差好遠,當然你可以用做耳機線既方法做數據線
靚既數據線除左好睇,仲支援埋換頭,方便你Type-c同Micro轉換

求其巴手藝勁到
請收小弟一拜
返到香港可唔可以搵你砌keyboard
我呢啲small potato就算啦
而家都整唔同條好睇嘅數據線出嚟
不過你想搵我組,當然係可以啦
點解唔買KBD75v2

[重新出發] 自組Keyboard全攻略重新上架
小弟第一次做呢類型既教學,有咩不足希望大家屌細力D
黎緊都會不斷更新,歡迎大家提出意見同問題
https://bit.ly/2Xd9lH3
求其是但啦
巴打有無覺得邊度要改下
唔該巴打
地盤佬巧手
正 返到香港想組隻tealios
到時搵巴打
之前問過 唔會
所以想上油叫佢千祈唔好焊
sorry又有野問
pbt唔係通常比較耐用同質感好d咩?
但點解sp同gmk果d 好似多數都係做abs?
睇人講過
abs成色比pbt易,成本無咁高
明白 又學到野

我都有條練手作品 見笑了
巴打應該用ue cm?
睇圖應該係純銀
btw想問求其巴換頭個插係叫咩名 諗住買個自己整
最後忍唔到手買左套GMK YURI
等個鍵盤黎到就可以瘋狂打J
邊位買唔講就釘你個名落頭PO
叫航空插頭
不過我仲未研究到,而家個方案都係暫定
想再做睇D同耐用D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞