LIHKG機械鍵盤集中討論區(21) 新手睇頭post - 頭post又更新左啦~

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
但佢扮holy panda都7成似,panda都貴佢兩倍啦下嘛
Box royal試落唔覺咁重喎
佢個bump凹得快?
等我買幾個黎試下,再買黎砌先
佢似Zealios多啲
你唔係買貴keycap都可以唔洗買retooled
everglide green
淘寶搵 聽講係stealios v1黎
tactility好似差唔多
stealios唔係linear咩
借屍還魂T1 / Koala下話
zealios v1 定stealios?
stealios 唔係KBD賣假tealios咩?(linear)
聽人講似zealios v1多過似t1
有錯屌細力d
【BLE40 RGB 40%机械键盘客制化PCB套件铝合金CNC外壳】https://m.tb.cn/h.eVzhEt3?sm=8d9457 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥BKFGYV1o7l5¥后到👉淘♂寳♀👈

得番紅色
酷品世家仲有啲
我都想砌Daisy
但連pcb都無呀
百搭色case + 百搭色keycap
e.g. 白色case + 白色accent keycap

利申 藝術細胞=0
其實我都係煩case嘅問題
Daisy暫時睇最易買到case
我鐘情staggered
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞