[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (9)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
3 10日 同 IIJmio 體驗會唔會分別到?
klook 既uroaming vs banana wifi 蛋 分別大唔大?
請問下個blog係咪有小小問題
目前上唔到
想問4日橫濱有冇推薦
麻煩晒各位
server 維修中.

4日的話, 買lulu 啦, 最平
IIjmio 快個陣好快, 慢個陣得2M/sec. 3hk 10日就穩定d, 不過得10GB data
差唔多
有band 19 就買3hk
租左了uroaming lu 貴廿蚊,但個網速好似快d
唔該晒ching
大用量買IIJmio
最近有冇人用過AIRSIM docomo 個plan?會唔會好慢?

見佢個APN 係auto.iijmobile.biz 係唔係即係同iijmio一樣野黎呢?
上網買mypacemarket定datasimstore好啲??
日本去3日買lulu係咪最好
之前9買過啲乜docomo無限伏到仆街
嚟緊會去日本同埋泡菜國 諗住一次過買哂
仲儲Asia Miles換機票?你哋識唔識個醜字點寫?

一齊抵制Asia Miles!

連住8日咁玩?lulu又平又抵用

自由鳥而家係OK 賣$50 5日
分開去呀 不過諗住一次過買哂寄去屋企咁
自由鳥好咩?? 但唔係有限幾百mb一日?
自由鳥 500mb 一日
用完可以再買
各有各好
$55 lulu本身已經好抵
但無得拆開用

2張lulu都只係$110
去11日京阪神 第11日係大阪番香港
3hk 10日10gb好似幾快 但第11日就冇得用
兩張7日?但好似10日個張快d
補一日半日買自由鳥最好?
我係覺得lulu抵屌啲
我都係成日推介人買lulu
不間自由鳥呢d可以袋住旁身law
想要3 10日同truemove.Thanks!
https://t.me/shuuuuub
租左kkday $15 wifi. 可唔可推介一張平價sim 俾人分開行時用, thanks
lulu 卡邊到有得買?
早兩個禮拜深水埗買$60
$55邊度買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞