[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (9)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

用錯字自
原來全世界都用唔到instagram
泰國神卡而家仲好唔好用?
隻卡應該改左, 以前係無限你500mb / day. 不過lock 死係1Mbps 速度. 而加就500Mb/day.
神已經變返人
睇完懶人包,即係而家買csl安全d
上面csl 路路通既speedtest 已加晒落blog, 謝
唔洗客氣
爬左文,去10日係咪大阪東京係咪買3台10日10gb最抵
你部機有band19既話係
我iphone xs max查到有
出鴨記買兩張先
想買一張3同一張lulu
https://t.me/monkpig
想問下 如果我想喺日本當地聽香港嘅電話,秦國神卡係咪可以幫到我?
Airsim
you mean AIS?
以我所知唔得
不過都好耐無用,唔知有無咩update係我漏左
可以飛線去個泰國電話
再用AIS個app topup d credit聽電話
簡單講就麻鬼煩

路路通嗰d可以自己入錢落去開漫遊,等聽電話
路路通同airsim比邊個會好啲?我見airsim要特登down翻個app 但每個plan有免費30分鐘
如果香港打過去日本,打比我個人冇開idd,我用路路通會唔會收唔到?
Thx 巴打
想買lulu 2張同airsim 1張
邊度買係平d同可靠d?
係唔係有巴打放
第一次買lulu希望冇伏
有冇用過3 / the club 既 esim?

3就10日$138,90日使用期,每日500MB,過左就128kbps,增值分10日138/1日15既話可以延長用淨左日數既使用期

The club 就呢期優惠 10日$120,90日使用期,每日500MB,過左就256kbps,增值唔會延長使用期,1日$15
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞