[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (9)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇人用過3張環亞遊 10日?

我見$95張,10日可以分開用90日內有效,又可以係香港換定卡先,有埋香港data

其實首post 條link, 睇under 8 日既全部都得
已爬文, 想知有冇巴打試過用3HK 10日咭係沖繩,睇咗blog同個post都冇人用過係沖繩,想知效果如何😞😞😞
3hk行docomo
你部機support band19就ok
但唔好諗住所以地方都收到
特別係沖繩東北部
另外,唔會有張卡可以試曬全部地方
SIMPLIFLY好唔好用?
見到做緊優惠5蚊張
福岡3日用邊要好?
呢度有冇人有增值養住張lulu?定還是都係次次買過張新用?
次次買新la,$55-$60張

要增$118 credit先開到plan
d券又唔會平
唔好意思 想問下而家都係無分別架可?我見ssp平過3 $25
一向都係出面買平啲
3HK的日韓7日係咪慢過日本10日
8日 京阪神, 係咪建議買3HK 10 日個隻?
wh既人用咩sim卡多?
之前試係
你有band 19 的話, 係
老母黎緊去鹿兒島5/6日 應該會share埋wifi比老豆用
係咪都係sim2fly好? 本來諗住自由鳥 睇到巴打個網話會好慢
同埋想問下 sim2fly 買data係撳邊個
係apply internet on-top package 定係下面個apply roaming package?
應該係後者
share wifi 建議租蛋
你仲要三個人用,sim2fly同自由鳥未必夠data
淨係老豆同老母去
唔關我事
係個app到得1日5日同30日可以揀
見唔到有8日4G呢個選擇
巴打又係去沖繩?我都買左呢張今日去好驚
tgtg

https://t.me/abef123456
我會去北海道8日 會用gps同入郊區
最好選擇係咪3 10日?🙏🏻
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞