[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
Tf10想換銅鍍銀線
(香港好似冇哂澤豐極光線
有咩推薦?
monitor用既話
akg k702定yamaha mt220好d
thx
如果一個新入坑嘅人 你會叫佢買耳機先定player先只可以二選一
我宜家唔知換耳機好定換player好 兩個一齊新買 宜家啲聲煲完同自己想要嘅唔同 唔知換咩好又冇咁多不直
點睇um 10 pro?
一年換左4次
用緊um pro30, 應唔應該買個player黎推?
平時用iphone聽
如果買有咩推薦
想請教一下
用𡁵im50,左耳聽嘅時候好正常
但右耳唔知點解行路、跑嘅時候會有啲氣聲
好似隔唔到音咁,有空氣嗰啲沙沙聲
喺我耳仔嘅問題定咩事
有冇真無線耳機介紹
點睇rha750
想買 sc入耳耳機 有咩好介紹~2000
想睇耳機鋪既野就成班人黎問邊隻耳機好
自己都搵左個型號出黎啦就自己出去試啦
想買sporty無線耳機,有啲咩好推介巴打
點睇sony xba n3ap?
條shure 左邊有時冇乜聲 換條線會唔會解決到?

第一: shure 啲線好神化,郁啲就壞
第二: 屌你自己去耳機鋪搵條冇事既線試下咪知壞左邊 part 囉
點睇 b&o play h5
好似冇咩好樣 又唔差的藍牙耳機

想搵h3
Active noise cancellation 最平邊隻?

huawei ?
9up
IE80 it03 T20
用Iphone邊隻最好?
點睇am pro系列?
我用am pro 30有少少齒音點解決?換咩線好?
利申 手機聽歌

首先你點解買Am 系列?
點解啲線可以賣到咁貴
但係淘寶又可以咁平

因為啲人話佢賣嘅係手工囉
點睇 錫安劍?

史上最強
想睇耳機鋪既野就成班人黎問邊隻耳機好
自己都搵左個型號出黎啦就自己出去試啦

搞到我都唔知答唔答好
Tf10 > rha t20 (依家)

想升級,要ue 清聲底
人聲為主
係咪應該直上tg334/ jh 堆cm

想升級,要ue 清聲底
人聲為主

唔覺334清底
其實好多人問點睇點睇
呢到一次過講
第一耳機唔係睇係聽,所以你問我點睇我真係答唔到。

我自己覺得首先睇下你自己鐘意聽咩聲多
中低/多bass會簡動圈
人聲/分析力/三頻會簡動鐵

講明先唔以上唔係話動圈做唔到動鐵嘅咩咩咩咁,但普遍嚟講會係我以上講嘅睇法

當然會有圈鐵,好唔好聽同推唔推到就見人見智

一隻耳機你問人咩聲其實好難話到比你知,個個隻耳仔唔同。只可以話你知大概,真正嘅聲一定係自己試

我自己同客都係咁講,好少會真係同佢講我覺得點點點
Fxa7 有咩線推介?

想升級,要ue 清聲底
人聲為主

清底點解t20?
Btw 64audio cm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞