[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
預1500
想要個聽edm入耳式嘅耳機
500蚊budget 想換個聲靚又清既耳機 有冇推介?plz
我係樓主真係睇到啲回覆都冇心機答
點睇fender fxa7
點睇am pro系列?
我用am pro 30有少少齒音點解決?換咩線好?
利申 手機聽歌

首先你點解買Am 系列?

音場大 聽落通透啲 音感方面都冇乜投訴
但係一用耳膠,就好似冇個size啱我,係耳道入面浪下浪下咁,搞到好似聽診器咁
而家用緊耳棉就乜事都冇,係犧牲左啲分析力
K3003做到幾多錢
點睇valoq配aroma w5

利申 用緊

打左一大段野都有人問點睇。。。
Ue900s有冇平靚正線推介
咩歌都聽冇特別要求
點睇am pro系列?
我用am pro 30有少少齒音點解決?換咩線好?
利申 手機聽歌

首先你點解買Am 系列?

音場大 聽落通透啲 音感方面都冇乜投訴
但係一用耳膠,就好似冇個size啱我,係耳道入面浪下浪下咁,搞到好似聽診器咁
而家用緊耳棉就乜事都冇,係犧牲左啲分析力

其實喺咪半開放式耳機嘅問題?
um pro呢啲封閉式耳機會唔會解決到我問題
樓主有無遇過一d好有趣既客?
本身只係用緊iPhone 原裝耳筒,見樓上咁多巴打討論im50/im70 ,又見價錢幾易接受,想請問兩者性價分別明唔明顯?
本身只係用緊iPhone 原裝耳筒,見樓上咁多巴打討論im50/im70 ,又見價錢幾易接受,想請問兩者性價分別明唔明顯?

im70明顯好d , 但剩係得紅黑
fw02 換咩線好

打左一大段野都有人問點睇。。。

要打既話真係要一開始就寫左係到
買線係咪買local brand 食水冇咁深?
budget 600 普通聽流行歌 想人聲出啲有咩推薦
利申耳機野乜都唔識
點睇QC35?
Shure 535其中一邊條管斷咗 有無得整?
想問下用iphone6s聽歌係咪用乜耳筒聽都係差唔多?

如果唔係既話有乜好介紹?主要想聽低音、鼓聲同人聲

求巴打指路
點睇fxa2
最機幾多錢
買線係咪買local brand 食水冇咁深?

同得人買就預你地有所謂既食水架啦
樓主,有冇遇過d 好麻煩既客?同埋你地賣player 係咪同耳機一樣食水唔算深?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞