[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
預算$1000左右
想隔音非常好既(最好地鐵聽唔到其他聲)其他要求冇乜所謂
聽開paramore green day個類band
有冇推薦

戴earpod整聾自己之後就聽唔到聲
點睇im03
留名
點睇im03

唔錯 自己有不過壞插座
佢3頻幾平均
而家用緊JVC fw02
個bass 有力得黎唔會cum住人聲好撚正
Marshell 耳機好唔好用
學生想聽靚聲但無乜budget
600-800有咩介紹
新手一問 im02換線應該換咩線好
我個CKR90 係夜晚好靜個陣會聽到好微既沙沙聲
係咩出左問題?

係咪用電話聽歌?
如果係可能係電話底燥問題 唔一定關耳機事

用MacBook聽會明顯D
ie800點睇

利申:用緊(一出即買 想遲下換相似嘅/得後繼)
點解啲線可以賣到咁貴
但係淘寶又可以咁平
點睇W40?
請問Im50 可唔可以換做有線控&mic 既線?(即係電話原裝個條咁)如果可以的話幾錢左右先合理?
2000-3000
多數聽bass,背景,電音果啲
隔音
有乜推介
仲用緊215藍咋
新手 有咩好介紹 幾百蚊貨仔果啲
利申乜都唔識 想學下試下
點睇 錫安劍?
有次仆街,耳機應該撞到 ,之後隻耳機有dup dup聲回音,拎邊間整有信譽啲?
同埋咁樣大概整幾錢,耳機咩款(小弟ue900s)同整幾錢有冇關係? ps成日FF人地會換鳩啲淘寶cheap零件俾我
點解一個耳機 可以有咁形容詞比佢
點睇RHA 有冇邊隻抵屌
1. 換缐個D耳機係咪keep得好通常線壞多過個機壞?
2. 可以評下earsonics sem6? 如果有試過
情人節想買個headphone比女朋友 有無咩岩女仔 筆直1500
情人節想買個headphone比女朋友 有無咩岩女仔 筆直1500

同埋想問邊度買比較抵
有d開到好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞